Tuesday, November 16, 2010

still new here....

salam.....ari ni merupakan ari pertama cuti semester....bru tringin nk wat blog...sbnarnye dh lame rncang...sbl0m ni asyik tgk org pnye je...jeal0us plak rasenye...akhirnye aku wat jugak spt yg d rancang....xtaw plak nk tlis ape kat first post nih...mlas nk cter pnjang...aku masih belajar utk wat blog nih..cmne nk bg nmpak attractive.....aku pun nk rase sr0nok mcm org laen yg slalu post kat bl0g diorang....



sempena cuti ini..maka tamatlah sudah perjalananku sbagai pelajar ASPer 09/10 UPM...tp x bermakna aku brenti belajar...masih jauh lg perjalananku untuk mndapatkan sgulung ijazah kelak(skang mne maen gulung2 dah)....start sem dpan, maka start jugaklah perjalananku sbagai se0rang pelajar bacelor UPM...hmmmm...pantas sungguh masa berlalu.....aku x sabar2 nk tggu result exam sem nih yg bkal mnentukan course ape yg aku amek time bacelor degree level nnt...hrap2 dpat la 1st ch0ice....


bku2 yg aku gne spanjang pngajianku @ASPer UPM


aku nk ucapkan bbnyk trima kaseh kat sume kwan2, staf2, snior2 yg bnyk mmbntu aku slama aku study d Pusat Asasi Sains Pertanian nih....wlaupun mcam2 mnde pahit yg aku lalui kat cni...tp aku ttp enj0y dgn life aku kat cni....mmg aku ltak kat 1st ch0ice utk mas0k cni n n mmg khendak aku yg dtakdirkan Allah utk aku blajar d cni....aku happy....berladang, jogging, masak2 kat bilik, kuar jlan2, g trip n mcm2 ag...m0re than a mem0ry....n lpas nih aku hrap k0rang sume berjaya dpat 1st ch0ice 4 degree n berjaya dlam hid0p...gud luck 4 future undertaking!!! bye...AssaLamualaIkum wBt...f0ll0w me...i'll f0llow u back

5 kata-kata blogger:

Hanim Mahali said...

selamat berbelog and selamat melangkah ke alam ijazah ... ^_^
erm , just nak bagi tau something .... warna tulisan agak susah untuk dibaca ...

zaMir said...

0k...tq for ur c0mment...i'll change it...

Vanilla Espresso said...

tak pe walaupun baru..dalam dunia blog mana tahu one day blog nie jadi terhebat kan! anyway selamat menceburi diri didalam dunia berbloggin..

ulfa. said...

welcome to blogger's world! :)
happy blogging~

senorita. said...

happy blogging too :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat