Friday, December 10, 2010

"eqbalzack 2010 Giveaway Contest"

assalamualaikum wbt...

sebenarnya ini adalah kali pertama saya join abg eq punya giveaway contest....bukan senang nak join nih...kena alert...T & C ada kat link ni...>> Upin & Ipin Giveaway! ends 17/12/2010



untuk giveaway contest ni saya nak tag....qarr jalil..sebab nama blog dia sama dgn saya punya nih...

hadiah nih ada 5 je tau...Limited Edition!!! Kalendar Upin & Ipin 2011



haaa.....kalau sebut je abg eq..siapa x kenal...seorang otai blogger, seorang pakar fizik lagi tu...ape lg?? haaa...1 lagi...dia nih student PhD UPM...*nnt jumpa tau kat UPM*...huhuhu.....blog'kurasakan something...' @  eqbalzack.com...*apakah yg dirasakannya???*.....dah ke tahap 'pasaran' global pun....siap ada visitors n followers dr oversea lg....hebat!!!
sebenarnya nak jugak ada kalendar upin n ipin nih...nak penuhkan meja study next sem....cakap pasal upin n ipin...mmg layan dari dulu sampai la sekarang...lagi2 tengah cuti sem nih....*nak sangat2 kalendar tu...hehehe...*

9 kata-kata blogger:

eqbalzack said...

haha...thanks bor. abg eq linkkan kat sidebar blog abg eq...ada rezeki leh teh tarik kat UPM..hehe

zaMir said...

huhuhu...0k3..

husniah zaimah said...

saye singgah n folo

Izamir Ridzwan said...

hehe zamir pon joi jugak ni

zaMir said...

IR : saingan nih...hehehe

Nur Azila Ismail said...

saya pun join . good luck ya :)

zaMir said...

husniah : thanks...dah follow balik..

zaMir said...

Azila : ok..gud luck jugak.. =)

Rashid said...

salam

wah!! nak juga le satu ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat