Sunday, December 12, 2010

handset pertamaku...

assalamualaikum wbt....

haaa..kali nih nak kongsi sikit pasal handset pertama yg pernah aku guna 1 masa dulu....korang sume pun mesti ada byk kenangan dengan handset pertama yg korang guna dulu kan???

ni lah handset yg pertama skali aku guna...Nokia 1110....nih la 1st edition yg start pakai screen kaler hitam n tulisan kaler kuning...memang nampak menarik dulu...memang puas di pakai....n 1 lagi...yg nih jugak la yg 1st skali ade 'jam bercakap'...best wooo....*skang dah x kesah sangat dah...*...hold button '*'..nnt ada suara perempuan sebut..."the time is......"


aku start guna pada usia seawal 15 tahun (form 3)...tu pun jarang2 pakai...ingat lagi...beli dulu harga dia RM 180....huhuhu..duit tu aku kumpul tau....hasil main kutu ngan kawan2 kelas....lgpun guna phone nih just untuk benda2 penting je dulu....memang sangat2 puas hati pakai handset nih....

skarang nih dah start balik dah trend pakai handset yg hanya digunakan utk tujuan berkomunikasi je...ramai yg aku nmpak kat luar sana pakai yg biasa2 je...kalau yg mahal...mahal sangat....kalau yg biasa..biasa je...haaa...yg macam dalam gambar nih...simple je...tahan lasak pulak tu...


hehehe..sebenarnya teringin jugak nak pakai handset2 yg 'up'....tapi masalahnya x brape nak mampu...*bukan x mampu tau...*
1 hari nnt msti aku pakai handset yg canggih2!!!!...*hehehe...*

3 kata-kata blogger:

QaRr JaliL said...

lek la bro..dah kerja bru bli hp up2 kan?

eh..aku pakai hp w980? x up kan?

zaMir said...

QaRr JaliL : ntah la...x brani cakap...hehehe

Al-Fakir Hamidi said...

buat apa mahal2 ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat