Thursday, January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG

assalamualaikum semua....=)
jom join bloglist Ben Ashaari...



berapa kali update dan jumlah entri :
2 atau 3 kali sehari....tgk keadaan...jumlah entry terkini>> 160...[termasuk yg nih...=P]

kenapa berminat nak berada dalam bloglist ben ashaari :
sebagai 1 platform untuk promosi latest entry...bila tgk Stats..byk referral web datang dari blog BA...so, sebelum nih dah masuk..n nak masuk lagi skali...

kalau blog aku popular apa yang aku lakukan :
kalau blog aku popular, aku akan sentiasa berusaha untuk mantapkan lagi penulisan kat blog nih...n akan pastikan pembaca berasa puas hati lepas baca entry n akan datang berkali-kali untuk terus membaca penulisan aku nih....

14 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

masuk jugak.. bgus2

niesz said...

gud luck ek awak.. :)

Solihin Zubir said...

bubar parlimen lg? adeyh.. hahha...
gud luck zamir! :D

hans said...

semoga berjaya tersenarai nanti

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

fittiariri said...

gud lark

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aku dah lama ikuti blog ko....
karya ko begitu memukau lahhhh

sebagai tanda sokongan aku pada blog ko

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Semoga blog ko terus menerus memberikan impak yang besar dalam arus perdana

Good luck pada saudara

eqbalzack said...

abg eq nak update 1 entry pun tak sempat zamir...
reply komen kawan2 pun kul 4 pagi...tu je masa abg eq ada...curi masa study subuh2 ni...

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
huhuhu...saje2...

zaMir said...

@niesz
ok...=P

zaMir said...

@Solihin Zubir
haaaa....rajin bubar parlimen la BA nih...hehe..

zaMir said...

@hans
tggu je list tu kuar nnt...hehe...=P

zaMir said...

@fittiariri
ok!!!...=P

zaMir said...

@Afzainizam
terima kasih....saya hargainya....moga kita makin maju dlam blogging nih...=P

zaMir said...

@eqbalzack
huhuhu...rajin abg eq bgun awal2 pagi study....xpe2...dahulukan maneyg pntng dulu....saya pun curi2 mase je nih....=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat