Wednesday, July 6, 2011

#WW | Wordless Wednesday…#5

Assalamualaikum semua….ni post wordless wednesday yang ke-5 dari aku….2 minggu lepas tak buat sebab tak sempat…takde masa…kalau tak, ni jadi yang ke-6 dah…hehehehe….

MEOWWW……hehehe….

image

19 kata-kata blogger:

[k]o{q}i[n] said...

aku tau...!!!
tu gmbr org ngah pegang anak kucing... muahahahaha

FasiHaH SupiaN said...

comel lah kucing ni zamir....

HasNah Kawaii said...

jangan paksa dia jalan berdiri plak ~

kaizen said...

ko namekn dia si belang laa..

*nak org ramai cadangkan name tok dia kn....

imah said...

kalo orang bagi kucing yang xde gigi and xde kuku baru aku bela.. ^^

*aku fobia kucing =(*

senyumSOYA said...

ramai post gmbar meow~ nak culik sat..hehehe

z said...

cuba try bagi kucing makan kek butter.heee

QaRr JaliL said...

ko buli kucin ea..nsb bek redha je muke kucin 2..haha

3# Wordless Wednesday

Rozuan Ismail said...

kesian kucing ni kena dera.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

comel...

nmpknyer zamir hny bersiaran tiap rabu tanpa kata2 ...huhu

Hans said...

minggu ni ramai post pasal kucing
:-)

Wordless Wednesday #5

Al-Fikr said...

kucing, mne ko nk lari?

CikBulat said...

UNTUNGLAH !!
sobs...

logorithm said...

Ini gambar saat-saat akhir sebelum anak kucing nih dicekik sampai mati.

Buwahahaha! :-p

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5

[U] Logorithm buat logo baru untuk fan page EqbalZack.com!

SyazwanSarawak said...

ingat nak buat #WW pasal kucing gak. hahaa

izfanora said...

fobia terhadap kucing belum berakhir..

Penggemar Coklat said...

alololooo...~

comey, kiut, goges, dll..

hehehe


XD

eqbalzack said...

comeii!

th said...

untunglaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat