Sunday, November 6, 2011

Selamat Hari Raya Qurban…..

Assalamualaikum semua…Selamat pagi…

Terlebih dulu, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada semua penganut agama Islam di Malaysia khususnya…Huhuhu…hari nih dah 10 Zulhijjah…kalau ikut kalendar Hijriah…semalam dah genap aku berblog untuk setahun..sebab aku start tulis entri pertama pada sehari sebelum Raya Haji tahun lepas…(baru habis belajar kat asasi)…heheheh…kalau la ikut kalendar Masihi, 16 November nih la baru genap setahun…

Ok..menu untuk Hari Raya Qurban kali nih adalah ketupat palas, rendang ayam dan serunding daging…..nyum3….sedap hingga menjilat jari kaki…hehehehe…tahun nih sekali lagi untuk raya haji aku tak balik ke kampung belah ayah aku iaitu kat Raub, Pahang…lagipun tahun nih cuti singkat sangat…sampai Isnin je..ok la tu kan…huhuhu..dah2….aku sebenarnya nak tunjukkan makanan nih je kat korang….tu je…takde ape2 pun….

dan ini adalah entri aku tahun lepas sempena Hari Raya Qurban….takda komen pun..sebab time tu follower boleh bilang pakai jari je…dah kata hari tu hari ke-2 aku berblog kan…Winking smile------->>>Menghayati Hari Raya Idul Adha

3 kata-kata blogger:

Wan Ahmad Izudean said...

selamat hari raya zamir.

nanti balik UPM bleh bawakkan ketupat+rendang untuk aku.. :)

logorithm said...

Kitorang pon macam merayakan Hari Raya Haji pulak. Hampir lengkap semuanya pulang ke kampung dan enjoy lemang yang abang I belikan. :-)


Terbaru dari Logokoko:

[U] Suis

[U] Wajah Siti sekiranya simetri sempurna

[U] Kesian budak nih...

Sunah Sakura said...

tu je ke gambar raya haji tahun ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat