Thursday, November 15, 2012

Kembali Menulis.

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.Smile

Setelah sekian lama aku meninggalkan blog ini tanpa penghuni sejak bulan Februari, akhirnya kembali juga keinginan untuk menulis kembali di sini. Hampir setahun juga la tak berpenghuni.

Sekarang juga semakin sibuk dengan “study”. Takde lah sibuk mana jika nak dibandingkan dengan pelajar post-grad. Cuma masa banyak dihabiskan di Twitter bila tiada apa-apa yang nak dibuat bila berkelapangan. Blog ini mungkin akan beroperasi kembali seperti dulu tetapi mungkin jarang-jarang sekali untuk update. Tak tahu apa yang nak dikongsikan. (Mood berblog belum betul-betul naik)

Sebelum ni, mungkin ada sedikit berkongsi tentang masakan ringkas, aktiviti harian. Mungkin lepas ni dah berkurang tentang itu semua. Tak berkelapangan sangat nak memasak bila tinggal di kolej. Mungkin selepas ni, aku akan kongsikan apa yang aku rasa nak kongsi. Sebelum ni pun kalau update, dalam sebulan 4-5 kali. Hahahha… Tak seperti orang lain yang boleh update sehingga 2-5 kali sehari. Memang rajin betul menulis. Aku ni memang tak berapa ada bakat menulis. Karangan SPM pun pendek-pendek belaka. Tak tahu kenapa. Apa-apa je lahh. Yang penting, sekarang ni nak ambil balik mood berblog macam dulu. Sekian. Terima kasih!! Smile

18 kata-kata blogger:

Azham Vsvc said...

sejak February eyh Zamir? hehehe

izudean ized said...

ok. aku nak tengok bila pulak next post ko!

محمد رازيق said...

hai jamir. teruskan menulis

★ aIsyaH ★ said...

singgah2...selamat berblog...^^

★ aIsyaH ★ said...
This comment has been removed by the author.
依之汉 said...

Menantikan penulisan terbaru.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Welcome back

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Malus domestica said...

horey!

najmeenazam said...

blogwalker di siniiii. kalau nak gelak gelak drop by okay ? http://najmeenazam.blogspot.com/

Anonymous said...

Hi there just wanted to give you a quick heads up.
The words in your article seem to be running off the screen in Chrome.

I'm not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I'd post to let you
know. The design look great though! Hope you
get the issue solved soon. Kudos

My website; buying a car
Visit my page - buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Anonymous said...

I must thank you for the efforts you've put in penning this blog. I'm hoping to see the same
high-grade blog posts by you later on as well.
In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal site now ;)

My website ... pregnancyhelper.in

Anonymous said...

At this moment I am going to do my breakfast, after having my
breakfast coming over again to read further news.


My web site viagra [viagrabritain.co.uk]

tenku butang said...

Follower ke : 1208
Hai.. Salam Kenal..
done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Abgsado Network said...

nice.

Bebas Hutang
Amalan Solat
Panduan Sembahyang
Amalan Sedekah
Agama Islam
Poster Motivasi
Law of attraction
Iklan Percuma terbaik
Bebas Hutang
Kaki Review
Jual Emas
Jual Barang Kemas
Rumah Anak Yatim
AbgSado Network
Tukang Baiki Rumah
Buku Permata Yang Hilang
Minyak Lintah Tapa
Baiki kereta Murah Cheras
Ayim Gym and Fitness
SPA untuk lelaki
Minda Jutawan

Светлана Ефремова said...

Советую: шлюхи реальные Екатеринбург
Красивая, раскрепощенная с аппетитными формами! Осуществлю Ваши эротические фантазии!!Выезд от двух часов!

benk84 said...

I've been searching for some hours now about how to create some own custom-made lists. But i really dont find any good information.
Pusat Penjual QnC Jelly Gamat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat