Wednesday, December 15, 2010

Jom kita berkenalan ...

assalamualaikum wbt...

haaa....ada lagi segmn kenal2an antara blogger nih...sape lagi yg anjurkan...kalau bukan bro BA ...hmmm....dah2...malas nak ngarut2...nak jawab soalan pulak....


nih soalan2 yg kena jawab jika anda nak join.....nak join?? haaa...klik [sini]

  1. Bila mula buat blog ?
    huhuhu..kalau tgk kat 1st entry...blog nih diwujudkan pada 16 November 2010...esok genaplah sebulan usia blog nih...yeayyy...
  2. Jumlah follower sekarang ini .. 
    ermmm...nih>>>
  3. Berapa trafik harian ? 
    ni yg segan nak citer nih....kalau tengok kat 'Stats', lebih kurang dalam 180 pageviews...kalau tgk kat nuff, view sahaja average lebih kurang 160...UV tu lebih daripada separuh view biasa...n kadang2 kurang lagi daripada tu...
  4. Sehari brapa entri ?
    3-4 entry...kadang2 lebih jugak...tengok keadaan la...kalau ada idea, sampai 5 entry sehari...

  5. Berikan satu blog yang best korang suka baca .. 
    erkkk....kenapa x boleh lebih...hehehe...cam biasa la..blog BA sendiri...sbenarnya byk lagi...tgk kat side bar blog nih @ "wAjib tAYang"...


    ok....kepada sesape yg rasa nak join...klik la link kat atas tu ye....




8 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

kita kenal kn?? hehe

zaMir said...

IR : erkk?? kenal dalam blog n fb je...hehehe...

nur dhiya' aida said...

helo helo helo heeeeee ^^

MamaEma said...

salam perkenalan..balas kunjungan...

|cah-sahaJa said...

thanx coz follow..!! :D
salam perkenalan.. :)

zaMir said...

nur dhiya' aida : hell0!!

zaMir said...

MamaEma : salam perkenalan jugak...=)

zaMir said...

|cah-sahaJa : salam perkenalan jugak..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat