Wednesday, December 15, 2010

keywords @ Nuffnang...

assalamualaikum wbt...

ptg ni saje la jenguk2 uncle nuff...belek2 la kejap account aku kat situ...hahaha...ade jugak keyword yg orang search...tp yg tak tahan klaka tu...yg part no. 3 tu..hahha...kalau yg lain2 tu ade la jugak pernah post yg kne mngena dgn ape yg orang nih search.......ni..tengok ni....

klik untuk enfagrow..(pinjam ayat IR)
ntah sape2 la yg g seach 'nenek moden' tu..ape la yg nak dibuatnya...nak tiru gaya nenek moden tu ke??? x silap aku...dulu aku pernah post entry pasal kucing moden...hahhaha....

4 kata-kata blogger:

man yusoef said...

macam2 kdng kuar keywords ni..tapi so far keyword aku clean lagi tanpa benda pelik2..hahha

iqbalhakimi said...

haha..nenek yg search uh...

zaMir said...

man yusoef : hari tu ade keyword 'lubang air' kat aku punya...hahhaha...ntah sape2 latu...lubang ape ntah??

zaMir said...

iqbalhakimi : nenek tu nak jadi vogue agaknya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat