Sunday, December 12, 2010

Kempen BLOG PILIHAN MALAYSIA bersama BEN ASHAARI

assalamualaikum wbt....

pagi nih baru bukak blog..jumpa pulak 1 lagi platform untuk berkempen sempena Blog Baru (2010) Pilihan BPM....sape lagi yg anjurkan kempen nih...kalau bukan bro BEN ASHAARI....BPM nih pulak diasaskan oleh bro AZMAN ROSLAN....
kepada siapa2 yg dah pun tersenarai dalam kategori Blog Baru (2010) Pilihan...boleh la join kempen nih...klik sini kalau nak join....


  1. Kenapa anda sertai contest ini BLOG PILIHAN MALAYSIA ?
    rasanya bukan sebab nak menang ke ape ke...*tapi..apa salahnya kan kalau menang??*...cuma nak jadikan sebagai pengalaman je....orang kata..kita nih masih baru...so, kena tambah pengalaman sikit2...lagi pun...dengan join contest nih..saya boleh promote blog saya nih secara lebih meluas lagi...saya jadikan contest nih sebagai pemberi semangat untuk terus berblog...ambil sebagai 1 semangat....
  2. Kenapa anda rasa anda layak diundi ? 
    erkkk...takut pulak tersalah jawab....hmmm...saya tak meletakkan harapan yg tinggi...ia bergantung kepada pengunjung blog saya yg boleh menerima hasil penulisan karangan di blog 'the first of me....' nih....semuanya terletak di tangan pengundi itu..sama ada saya layak @ tidak...kalau tengok dari segi entry yg telah di-publish...majoritinya adalah entry untuk bacaan umum...tidak terlalu peribadi...sesuai untuk tatapan pengunjung blog nih....tak kira peringkat umur....ececeh....
  3. Ceritakan serba sedikit latar belakang blog anda 
    seperti yg dinyatakan dalam entry ini...blog nih berlatarbelakangkan mengenai perkongsian pengalaman...tidak terlalu peribadi...macam2 dikongsikan bersama pengunjung blog nih...untuk pengetahuan anda..blog nih diwujudkan lebih kurang sebulan yg lalu..16 November 2010...

    anda boleh undi di sini....[no. 58...@ kumpulan 2...]



    p/s : blog saya tersenarai di sini....no. 58 tau....undilah saya......hehehe...setiap undi adalah rahsia tau....

3 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

Mari lah mari kita mengundi..bersaing secara sihat yer.. esok jom undi nombor 40 untuk http://izamirridzwan.blogspot.com/ .. ingat yer nombor 40 =)

zaMir said...

IR : ok2...tolak 'politik wang'...

Amna.Qadeeja said...

hye jiran tetangga heheh..kita dalam senarai yg sme..mari kt sme2 berkempen ngaaa.. ingat no 50 ingat sy hi3 gud luck ! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat