Friday, December 24, 2010

keywords @ Nuffnang... [part 2]

assalamualaikum semua...
kali nih nak kongsi sket pasal keywords yg orang search n terkena kat blog nih pulak...makin lame makin banyak pulak...lepas nih kena la publish entry pasal latest2 info lagi...baru byk masuk sini..hehe...
ni untuk hari ni sahaja...

klik untuk paparan lebih berkualiti...heheh...

yang ni pulak minggu lepas punya...
ni pun same..klik untuk paparan lebih berkualiti...heheh...
pasal keputusan PMR 2010..memang slalu orang cari mggu nih...
scottish fold..pernah juga buat entry pasal tu...sejenis kucing yg telinganya penyek sket...
kalendar tahun hijrah tu slalu ade tiap2 minggu...

2 kata-kata blogger:

iqbalhakimi said...

betol2..minggu nie keyword pmr paling laku la..hehe

zaMir said...

iqbalhakimi : sgt2 laku..walaupun aku punya entry x ckap byk pasal pmr tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat