Wednesday, December 22, 2010

mimpi ngeri!!!

assalamualaikum semua...

sempat lagi aku update blog nih sebelom gerak ke Ipoh jap g...
malam tadi mmg 'gila'....aku dapat mimpi yg mmg buat aku tak senang duduk....boleh pulak bantai pasal mimpi result exam aku berubah drpd ok kepada yg k.0...tercungap-cungap aku terjage pagi tadi...padahal result exam dah keluar seminggu lepas...boleh pulak maen2 ubah dalam mimpi...sape yg x terkejut kan bila benda yg dah buat kita rase happy tetiba berubah membuatkan kita cemas...yg elok2 dapat A..tetiba jadi A-...yg A-..jadi B+...yg B+, jadi B pulak dah....sakit2....
lepas tu aku trus on laptop...cek balik result aku...alhamdulillah...xde ape2 perubahan....mimpi gila yg pernah aku dapat stakat nih....

cam biase..dari Google...


ok la...tu je cter utk hari  nih...nih tengah nak siap2 nak gerak ipoh...sunway city ipoh...

10 kata-kata blogger:

apezs shah said...

haha nasib tak bertukar terus semua ke G kan.. Alhamdulillah saje mempermainkan u tu.. ataupon u asik dok pikir pasal result kot..;)

zaMir said...

apezs shah : errkk...kalau semua G..sem depan dapat la notis 'GAGAL & DIBERHENTIKAN'...mampus...

Heidi Shafiq said...

hahaha.. mmg ngeri la mpi ko.. :D

zaMir said...

Heidi Shafiq : bukan senang dpat mimpi nih..haha...

nazirulhazwan~ said...

haha. klu betol2 berubah guane, menanges la ang bro

zaMir said...

nazirulhazwan~ : errkk...takkan..

QaRr JaliL said...

mimpi mne bleh jadi kenyataan..
mimpi hanya mimpi..:)

iszieylyanziy said...

mimpi je,,hehhe,,,jarang sgt mimpi jadi kenyataan

zaMir said...

QaRr JaliL : yup...sgt2 mngharap bnda tu x jadi kenyataan...

zaMir said...

iszieylyanziy : entah la...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat