Thursday, December 9, 2010

result oh result.....

assalamualaikum wbt....

hari nih ramai student2 ipta yg dapt tau result exam sessi 2010/11 nih....
aku juga telah menantikannya setelah sekian lama....ececeh...

buat pertama kalinya aku dapat ape yg diimpikan selama aku di asasi nih...
orang laen dah lame dapat above 3.75...aku nih...last minit baru nak perform....itupun cukup2 je...tp agak mngecewakan sedikit..walaupun result ok...gred utk subjek bio aku mnurun....dapat B+...nih telah mnyukarkan aku untuk dapat 1st choice course yg ku pilih untuk program bacelor nnt.....sem 1 dapat A...sem 2 dpat A-...last2 sem 3...B+....

agak risau ketika mnanti jurusan apakah yg aku dapat nnt untuk program bacelor....
tp yg aku terkilan...fizik..aku pernah dapat 37.5/100 utk 1st test....agak malu....alhamdulillah...test 2 ok...n final exam dapat A....n trima kasih kat kakak demonstrator yg bagi markah yg best kat ktorang sume....mmg baik hati...
untuk subjek ptanian...sem nih belajar tentang KEUSAHAWANAN & PEMASARAN....mmg aku x minat..lagi2 bab yg kena byk baca nih....macam2...NPV la...IRR la...haishhh....

tp macam mana pun...aku tetap rase bersyukur...sebab sem ni lah aku dapat pointer yg paling tinggi antara 3 sem kat asasi nih...xtau la cmne bila dah masuk degree nnt...harap2 boleh la bertambah rajin...

inilah tempat aku belajar untuk 3 sem nih...*walaupun berkongsi bangunan dgn ITMA....*
sekarang nih.....x boleh berpatah balik ke masa dulu...kena teruskan jugak..tu la zamir...apsal ko maen2 sem 1 dulu...kan dah terselit 1 C kat result ko!!! padan muka kat diri aku sendiri!!dah2!!!jangan banyak maen!!!

ini lah kursus2 yg perlu diambil oleh setiap pelajar ASASI SAINS PERTANIAN UPM....selama 3 sem....

klik kalau nak tgk lebih jelas....

9 kata-kata blogger:

lieko hirahata said...

zamir. aku dapat 2 ketul C kot. dalam 3 sem ni, ni kali pertama ade ketulan C :( sedih wehh cane ni.

Nonie said...

tahniah for ur result....
sy pun dpt tgk result rini..tp server down...esk bru leh tgk
isau sgt..sem ni xperform sgt :(

eqbalzack said...

congrate bro! ucapkan syukur..insyaAllah ada rezeki dpt course yg didamkan...

zaMir said...

tq abg eq si pakar fizik!!!

Sephi Sephia said...

Salam

Zamir, selagi ada masa masih boleh berusaha. Kita asah otak kita selagi boleh. Semoga dapat result yang gempak ya ^_^

iqbalhakimi said...

tahniah2..bdk2 uthm baru abes exam..result lambat lg..hehe

eRza farEeha said...

wahh..msti gempk ni..:)

anamizu said...

waaahhh mesti gempak result nih ^^

Fxysche Nas said...

Tahniah tahniah!!!
kte pule baru je nak abis exam hari ni
adoyaii -.-"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat