Wednesday, December 29, 2010

SEGMEN Jom Berkenalan

assalamualaikum semua...ni saye join Segmen Jom Berkenalan yg ditaja oleh Cikgu Akim...saya telah ditag oleh SILENT THINKER untuk join segmen nih...thanks ye sebab tag saya...nak join?? klik link kat atas tu ye...



ok...nak jawab soalan pulak...

Apakah status anda (Single,berpunya,berkahwin,bercerai)..ceritakan sedikit)

stakat nih single lagi...study dulu...

-Ceritakan tentang diri anda  (cth:asal..pekerjaan..belajar katna..bil 
 anak.cita2..bla2.bla..)

lahir kat KL...menetap di Gombak, Selangor...
blaja kat UPM...i) Asasi Sains Pertanian 09/10
ii) Doktor Perubatan Veterinar 10/11

-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..

hmmm...blog saya ni adalah tempat untuk luahkan ape saje yg terlintas kat fikiran...tapi buka blog privasi ye...ape yg rase nak tuli..tulis la..tapi ada batasnya kan...hehehe...

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?

hmmm...1 tempat yg macam2 boleh dibuat ...nak buat bisnes ke..nak kongsi pengalaman ke..nak cari kawan ke...ape2 je...tapi jgn sampai mnyinggung prasaan orang lain...

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..

hmm...jemput2 la buat blog ye...jangan segan2...free je..boleh kongsi kat dunia blogging nih...

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..

keunikan?? hehehe...takde shoutbox kat sini...saje je remove...sbb ade mnde yg x patut dikomen kat situ...so, itulah yg uniknya...hahaha....ape lagi ek?? 

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?

sampai bila?? errkk...stakat nih x pernah terfikir sampai bila..harap2 biar la berterusan ye...

untuk segmen nih..nak tag...man yusoef...Izamir Ridzwan...Rapunzil Ozil...syaffa

...tu je kan??

2 kata-kata blogger:

:Cikgu Akim: said...

Wah nice story!semoga berjaya capai segala impian dhati~

kalau ada masa lawatla rakan2 blogger jom berkenalan d blog saya..boleh tambah kenalan~

salam perkenalan dri saya bakal guru Sains Pertanian n Biology!

pss:Zamir!hebatnya bakal doktor ni~sama2 kita memacu sektor Agri!

zaMir said...

@:Cikgu Akim:
ok!! same2 mantapkan industri ptanian d msia!! yeah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat