Thursday, December 16, 2010

yeah!! blog aku dah genap sebulan!!!

assalamualaikum....

hahaha...apsal la aku tetiba excited sangat...tetiba je....hahaha....hari ni...16 Disember 2010...merupakan tarikh yg menggenapkan umur blog nih kepada sebulan...*baru sebulan dah kecoh...ape la ko nih...*

sepanjang sebulan berblogging nih...banyak benda yg dah dapat dari blogger2 lain....macam2 boleh kongsi....dapat banyak tunjuk ajar drpd blogger2 otai untuk meriahkan lagi blog nih.....sekarang baru dapat rasa nikmat berblog...akalu x, dulu tengok je roommate update2 blog dorang...*dalam hatiku berkata kepada mereka>>buang mase la ko nih....*...sekarang aku dah 'terkena' bisa berblog nih...thanks kat korang sebab meng'induce' aku untuk buat blog nih....

stakat hari nih dah ada 255 followers...thanks kat anda semua kerana sudi follow blog yg x seberapa nih....

gambar drpd pak cik Google...

dalam sebulan ni jugak banyak segmen yg aku join yg bro BA buat...n baru 1 giveaway yg aku join....ni ha, abg eq yg buat>> "eqbalzack 2010 Giveaway Contest" ...kalau ada sesapa nak join lagi GA nih..boleh lagi...esok last tau...hadiah GA nih best!!..


kat blog nih dapat jugak jumpa rakan2 se-universiti @ UPM...makin ramai dapat jumpa n berkenalan kat dunia tanpa sempadan nih....tapi belum bersemuka lagi....baru bersemuka di alam maya je....abg eq kat atas tu pun UPM jugak tau...hehehe...*nak promote UPM pulak...*

14 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

wahh bru sebulan tapi dh mantop

man yusoef said...

yeah..jom baling tepung kat blog dia!!..hahaha

zaMir said...

IR : rasa macam x mantop lagi la...masih byk kekurangan yg kne diperbaiki...*ayat skema..*..hehehe..

zaMir said...

man yusoef : x kena!! hahaha...

bella nabila said...

a'ah..tahniah..

zaMir said...

bella nabila : thanks bella...=)

mary ann ;) said...

tahniah tahniah..baru lagi tapi dah meletop gitu kan..

;)

zaMir said...

mary ann ;) : thanks mary ann...x gempak lagi la..byk lagi kekurangan

efa said...

mcm tak caya ja bru genap sebln huhu

zaMir said...

efa : yup..rase macam dah nak dekat stahun pulak...

eiysya zasya's said...

wah.. congratz n gud luck.. =)


p/s: Virtual keyboard

zaMir said...

eiysya zasya's : thanks =)

♥ LULU ♥ said...

wah! tahniah..baru sebulan follower dh ramai..belom lagi setahun kan!hehe
neway keep it up ok!

zaMir said...

♥ LULU ♥ : thanks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat