Monday, January 31, 2011

Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! "

assalamualaikum semua....=)
jom join GA dari eqbalzack.com atau lebih dikenali sebagai abg eq...hadiah GA kali nih sangat2 best!!!...nak tau hadiah GA nih??? klik la [sini] ...T & C contest nih pun ade kat link tu....

untuk GA nih aku nak kongsi cerita sket pasal aku n abang aku bila hujung minggu kat rumah....*rekaan semata-mata..*

hmmm..aku tengah bercuti skang nih...duduk kat rumah je la kan..dah namanya cuti.....hujung minggu selalu aku gunakan waktu itu untuk buat macam2 benda...kemas2 rumah *ye ke??*...masak2..hehe..masak tu memang aku suke buat....tapi..kali nih, lepas je sarapan..abang aku panggil pulak ...ingat nak ajak kuar dia belanja makan...tapi...aku kena cuci kereta Vios dia pulak dah....

adoi!!!..malas betul rasenye...aku nih..kalau suruh cuci motor, ok la lagi...takpe la...'on' je la...bukan selalu aku dapat offer buat kerja amal nih...ececeh.....aku merelakan diri diperhambakan oleh abg aku..adik slalu kne mngalah dgn abg kan?? lepas je aku mengerjakan bahagian luar kereta Vios tu...aku x boleh blah camtu je...kasi 'kerja' kat belah dalam pulak...baru best!! alamak..aku rase mane la abang aku letak blower yg ayah aku beli dulu...puas aku selongkar segala harta karun dalam stor tuh!! takde pun....


hmmm..tiba2 aku terfikir pulak ade 1 vacuum cleaner kat dalam rumah...lagi bagus kan rasenye guna vacuum cleaner daripada aku guna blower??? sebab blower nih just tiup angin untuk buang habuk je...kalau pakai vacuum..xde la tersebar habuk2 tu...betul yak?? *wink2!!!*...takpe2...demi menjaga kebersihan alam sekitar untuk tidak tercemar dengan habuk2 nih...aku pun dengan 'rela hati' mngeluarkan tenaga aku sekuat hati untuk mengheret vacuum cleaner yg berat tu ke luar rumah, kat laman...huhuhu...aku kerjakan bhgn dalam pulak....dushh3!!!..


lepas puas, aku kne kemas balik...skali lagi aku kena buat semua nih!!...ok2...takpe..aku kasi can kat dia untuk buli aku kali nih...."aku kan abang!!!"...hahaha...ayat nih memang lawak..aku pun bersuara akhirnya...---> "apsal tak beli 1 car vacuum cleaner n simpan je dalam kereta nih???".."tak yah la susah2 nak heret vacuum yg gedabak tu!!".....dgn nada yg keras!!..huhuhu...*aku memberontak akhirnya......* hehehe...dia pun ape lagi...jap lagi nak g beli la tu...senang untuk dia jugak kan?...hhhmmm...tiba2 aku teringat 1 benda n pastu aku ckap..--->"tak payah susah2 la...malam tadi mir dah join GA yg eqbalzack buat tu, tggu je minggu depan..kalau ada rezeki, boleh la menang...tak payah beli2!!...dapat free je..."....senyum lebar dia...hehehe...


untuk GA kali nih...aku nak tag Izudean...dia nih ex-roommate aku time aku kat kolej 13 dulu n seseorang yg mencetuskan idea untuk aku buat blog nih...hehe...=)....

15 kata-kata blogger:

Wan Gerrard said...

good luck bro ^_^
nk join gak la~

eqbalzack said...

tu memandu dah ada lesen lom tu? hehe...

zaMir said...

@Wan Gerrard
thanks wan....jom join skali!! kasi meriah sket...hehe...=P

zaMir said...

@eqbalzack
errkkk...dah ade la...tp 'P' lagi la...kat gmba tu sbgai penumpang je...hehe...=)

cik yatt said...

pergh..rjin gile..klu camtu bole la tlung cucikan kete ak skali..haha

zaMir said...

@cik yatt
rajin kali nih je...sori2...tawaran dah ditutup...hahaha!!!

imah said...

haha.. gud luck /.

zaMir said...

@imah
imah...join la....suka2 je...hahaha

Norfa said...

gud luck.. semoga terpilih

faizura rahman said...

gud luck :)

zaMir said...

@Norfa
harap2 la...hehe...=P

zaMir said...

@faizura rahman
thanks...=P

eqbalzack said...

SALAM..
esok Selasa, 15-2-2011, boleh singgah tengok keputusan GA di blog saya..tQ

zaMir said...

@eqbalzack
ok2...hehe...=P

Anonymous said...

During doing this we ought to keep a feeling of broadness of the shoulder girdle. [url=http://www.elitwine.com]canada goose down parka[/url] Amongst the various loans, loan against property comes as a very lucrative option.. [url=http://www.sagoparap.org]canada goose trillium[/url] Pxpzszcar
[url=http://www.texsoco.com]canada goose parka[/url] Cyhhltwfc [url=http://www.christianlouboutinonlineoutlet.co.uk]christian louboutin shoe sale[/url] inrzupsjr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat