Saturday, January 29, 2011

Jom join gathering Sahabat Blogger kat Times Square esok [Ahad]!!!

assalamualaikum semua...hehehe...baru lepas bedal sebungkus nasik ayam...jap gi nak bedal burger pulak...haha...


esok...Ahad...di Times Square...ade gathering SAHABAT BLOGGER...aku x lepaskan peluang untuk join...nak tebalkan muka esok...huhuhu...jom la ramai2..kita jumpa kat sana ramai2...mesti meriah kan esok?...sesape yg blom daftar lagi untuk gatherig esok...sila la daftar kat sini...---> www.sahabatblogger.net
sbnarnya aku belom pernah jumpa siapa2 lagi tau...huhuhu...slamat berkenalan di dunia nyata la esok...selama nih kenal2 kat dlam2 nih je...
pastinya ramai yang akan pergi esok...yg x pergi tu mungkin jauh dari TS kot..atau ade hal2 yang x dapat dielakkan...huhuh....so, harap2 kita enjoy kat sane ye...hehehe....ade main boling tu...tp aku x join main boling kot..x brape pndai sgt...huhuhu....


maklumat di bawah adalah ehsan daripada www.sahabatblogger.net

Maklumat Gathering Group Facebook Sahabat Blogger.
1st Gathering Sahabat Blogger
Times Square, Kuala Lumpur
30th January 2010 (Ahad)
10.30 am
Tentatif Program:
10.30 am: berkumpul dan pendaftaran di Pusat Bowling Times Square
11.30 am: Cukup korum, boleh start bowling [sponsor sendiri, menang ada hadiah kot]
01.00 pm: Makan & solat (sendirian berhad)
02.30 pm: Ice Breaking + Slot dari Blogger Jemputan + Cabutan Bertuah
04.30 pm: Sesi Photogedik beramai-ramai
05.00 pm: Bersurai + buat hal memasing
P/S- Kami mengalu-alukan sponsor untuk hadiah, tidak kisah dalam bentuk apa sekali pun. Kecuali dalam bentuk mimpi dan seangkatan dengannya.

12 kata-kata blogger:

Azuan said...

kalu rajen..jumpa la ak kat sana..huhu

mian said...

yeahh.terbaek.thanks promote =) hehe.jom kite gather ramai2

zaMir said...

@Azuan
akan cuba rajinkan diri..huhuhu

zaMir said...

@mian
jom2!! kasi gegar TS!!

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Segannya nak jumpa dgn semua esk.

uglyduck said...

cambez j tp xley g..kena mengadap kakak..huhuhu

zaMir said...

@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim
saya pun segan kot...huhu...=P

zaMir said...

@uglyduck
xpe2...nnt lain kali boleh join pulak...hehe...=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh tak nmpk zamir kat fb lah sok..

ceQ`Julia said...

ermm jauh xleh nak join..
xpe la saya folo blog awak...

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
errkkk...hehehe...FB n blog cuti sehari...

zaMir said...

@ceQ`Julia
xpe2...nnt lain kali bleh la join...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat