Wednesday, January 19, 2011

tua sangat ke muka aku nih..??

assalamualaikum semua...=)


aku keluar awal hari nih...skang online kat area fkulti pertanian dgn Din n Iman...klas aku start pkul 1...hehe...=)...


ok la..start citer....ehem2...
huhuhu...persoalan ini selalu bermain kat fikiran aku nih....lawak la jugak bila difikirkan....
nih berlaku lagi semalam bila ada sorang budak datang rumah aku..*kat kolej aku nih berkonsepkan rumah ye...*...dia nak jual hadiah untuk dedication Chinese New Year...huhu...kat ruang tamu tu ade la jugak sorang senior rserumah aku...final year...haha...
lepas dgr budak tu membebel..aku pun beli la 1..nak bagi kat sorang member aku yg berbangsa Cina nih...pastu tetiba terkeluar soalan nih...budak tu tanya kat aku.."Abang nih student DVM 5 ke??"...errrkkk...aku terpaku jap...sambil gelak2 dalam hati....hehe....aku tanye dia balik..."ko nih student tahun brape pulak??"..dia jawab "Saya nih DVM 1..."...aku jawab balik..."Aku nih same je la dgn ko..."...sambil gelak2...


lepas je budak tu kuar...aku pun masuk bilik sambil gelak sorang2...n terdetik jugak kat dalam hati aku nih....muka aku nih nmpak tua ke??? pastu aku pun pegi la cermin muka aku nih...haha....xde la nmpak tua sangat....time tu aku pakai kain pelikat n baju round neck je...haha...
biar la orang nak kate ape...yg penting aku tetap aku...hahaha...=)


**DVM  5 tu bermaksud student tahun ke-5 jurusan veterinar...=)...

18 kata-kata blogger:

Nour Akmal said...

huhuhu..sabar je la..=)

biase la tu..
tak pe la sekurang2nya nampak la matured..huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kalau cam tu dah nak tamat pun zamir belajar kan?haha.mungkin zamir nampak matang kot pada mata dia.Pada mata akak...zamir tetap adik akak..hihi.

zaMir said...

@Nour Akmal
errkkk...entah la...=)

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
hahaha...thanks sis...saya tetap nak awet muda...hahaha...=)

imah said...

hohoh.. jangan kate kau.. aku pon same.. kalo balik raye an, jarang lah aku dapat duet raye.. akak aku ja yang selalu dapat.. *berasap ja*

Wan Ahmad Izudean said...

@imah haha.kesian cik imah kita ye.haha

zaMir said...

@imah
ape nih...cter pasal duit raya pulak...hehe...=)

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
kesian2...hehe...=)

bella nabila said...

hurm...xtua la..cam ahli koprat jer..

Solihin Zubir said...

bukan nampak tua.. maybe nmpk matang kot.. hehe...

zaMir said...

@bella nabila
gamba tu lain..hehe...cuba tgk bila gaya santai...=)

zaMir said...

@Solihin Zubir
entah la...harap2 bukan pada luaran saje...dalaman skali...=)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Mana ada tua lah. Nampak muda je. Zamir nampak smart je :)

zaMir said...

@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim
entah le...xtaw nak ckap cmne...kdg2 smart..kdg2 biase2 je..hehe...=)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

@zaMir Atul tgk zamir smart je. Tak nampak biasa pun. Nampak luar biasa. Hehe.

zaMir said...

@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim
haha..macam2 la atul nih...=)

imah said...

wan: patot kesian kat aku..

zaMir said...

@imah
haha..din..jawab2.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat