Sunday, February 6, 2011

Selamat tinggal cuti…selamat kembali ke ‘alam yg ceria’

 

assalamualaikum semua…=P

huhuhu…setelah seminggu bercuti…aku kembali ke kampus kesayangan aku, UPM…hehehe….ingat nak naik bas je tadi…tiba2 ayah aku nak hantar pulak…untung ler…errkkk…sampai je kat kolej tadi, aku letak barang je dulu…bawak kuar laptop…hehe…pastu mintak ayah aku turunkan aku kat KTM serdang je…aku nak g the mines…nak beli barang makan n barang dapur sket…skang nih aku lepak2 kat kfc jap….baru lepas bedal dinner plate…aku simpan seketul…nak makan kat bilik pulak nnt…boleh jimat malam nih…seminggu berlalu..aku x buat pape pun kat rumah….huhuhu…rugi2..patutnya aku study…kot…hahaha….aku mane penah study bila dah melekat kat rumah….same la korang kan??

bosan pulak lepak sorang2 kat sini…kalau ade blogger2 yg jalan2 kat shopping complex the mines nih, tegur2 la ek….*macam la korang cam muka aku…hehehe…* dah la rambut aku pendek skang nihbaru potong semalam….huhuhu…ok la…nak blah la…nak g Giant pulak..nak bli makanan…hehehe…jom2…=P

18 kata-kata blogger:

cik yatt said...

ko slalu lpak mines kew?? bole la lpak ngan ak pasni..hahaha

Qamarul Sahid said...

haha naseb bek kou sebut pasal rambut..

aku baru ingat arini aku nak g potg rambut..!!
lupa plak duk main laptop jaa...

QaRr JaliL said...

bawak je buku lebih sbb nak study, tapi sdg kn kat umh hapah pun x buat..smgt je lebih ..haaha..

EzuWan Ilias said...

btol tue..harap bawak je buku 1 beg nie..study xpon..adeh..

zaMir said...

@cik yatt
itu je la tmpat yg paling dekat ngan upm....

zaMir said...

@Qamarul Sahid
cepat2...g potong...=P

zaMir said...

@QaRr JaliL
aku pun same...ade bwak 2 3 buku..tp haram...x sentuh langsung...hahah..=P

zaMir said...

@EzuWan Ilias
huhuhu...gila lah...smpai 1 beg...beg aku pnuh ngan bju je...hehehe...=P

Adi Zhaf said...

ok la tu..nmpk kerajinannye..aku da nak final isnin neh bleh bkak blog lg huhu :(

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

td lepak ngan saper zamir?hehe.

zaMir said...

@Adi Zhaf
rajin bawak buku balik umah je la...hahaha...=P

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
sorang2 je...xde sape yg sudi mnemani...huhuhu...=P

cik yatt said...

mines tu pon pling dkat ngan kuis gak lorh..

zaMir said...

@cik yatt
aku x pnah lalu kat area kuis lagi...mne la tau...haha

imah said...

aku ingat aku sorang ja yang melahar.. kite satu team ^^!

zaMir said...

@imah
ramai sungguh pelahar kat upm nih...hahaha...

cik yatt said...

aku dari bngi 2rggt lbey je nk pi mines tu..

zaMir said...

@cik yatt
aku xyah kuar duit....free je...naik bas upm...hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat