Sunday, February 6, 2011

cubaan2…test2…

 

assalamualaikum semua…=P

nih nak try update blog guna Windows Live Writer 2011…baru je download tadi…hehehe…. macam best la pulak update blog guna benda alah nih….senang je…boleh preview terus…..korang try la….x lama proses nak download…xtaw la dah ramai ke blogger yg guna bnda nih….rasanya x ramai lagi ot…so, jom pakat ramai2…kita try guna Windows Live Writer nih..senang je…x susah nak update entry baru….semudah ABC gitu…ececeh…..

aku guna nih pun sebab tengok si Norfa nih senang je update entry pakai Windows Live Writer nih…x susah pun…

image

so, ape tunggu lagi…moh le kita try benda yg menyenangkan keje kita nih…nak edit gambar kat sini terus pun boleh…hehehe…=P

8 kata-kata blogger:

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

macam debest jek... wa try wa try..
nant wa bagi komen balik..
hahah... chalo..

wanda said...

meletopp2...bru dwnload nih..nak cuba2..hehee

zaMir said...

@LinE PuTih LiNe HiTaM
jemput2 la try...hahah...=P

zaMir said...

@wanda
mesti kena cuba2...mane la taw ade error pulak nnt..

QaRr JaliL said...

woa..tanx bro..
:)

zaMir said...

@QaRr JaliL
cub la guna...mmg cepat n mudah je....=p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mudah ke?kena download eh zamir?

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
up...klik kat link atas tu...try la...senang je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat