Thursday, March 17, 2011

ehh….dah 888 la…

Assalamualaikum semua…

dalam mood2 study nih…memang nak cuba jauhkan diri dari internet nih…tapi tiba-tiba teringin nak jenguk blog kejap…kononnya 5 minit je…hehehe…harap-harap tak lama la ye….aku tunggu-tunggu saat ini…jeng3….!!! dah 888 orang rupanya…hahaha!!! kepada yang ke-888 tu…aku tak dapat nak terjah balik sebab takde link blog bila klik gambar kat followers tu…kat shoutbox pun takde link yang ditinggalkan…jangan la unfollow ye…kalau terbaca post nih…tinggalkan link kat komen ye…Winking smile

image

image

ok lah…nak sambung study..malam esok ada test….principles of management….susah wooo..sakit kepala dibuatnya…nak cabut cable internet nih…kalau tak…gatal-gatal je tangan nih nak merayap kat laptop nih…huhuhu…babai semua…Be right back

8 kata-kata blogger:

FasiHaH SupiaN said...

principle of management? hehehe dun worry, ok jer tu zamir! :)

efa said...

waah2 dh 888 nnti dah nk dekat 1000 nk unfollow la boleh?haha ok good luck for your test :)

Ujang9897 said...

wow wow...hehe

ramai jer tak tgglkan link...

mcm mana nk unfollow ek..aku nk unfollow kau

eqbalzack said...

sibuk2 nak test ada masa buat header baru ek? hehe...

Taufan Ribut said...

semakin femes bro pas ni..huhuhuhu...

LiLohOnEy said...

haha. cabut wayar tenet xtahan duhh :pp

kaka1407 said...

tahniah bro...menarik angka tu...

Myra Ayreen said...

Tahniahhhhh !~ manyak ONG ~!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat