Sunday, March 20, 2011

Payung…penting kan??

Assalamualaikum semua….

huhuhu….rindu rasanya nak menaip-naip nih…lame dah tak exercise kat keyboard nih…ok la…aku nih sebenarnya busy sikit kebelakangan nih…ececeh….*padahal semalam sempat lagi jimba2 kat Mid Valley ngan blogger-blogger lain….*…errkkkk…setakat nih ujian 2 dah habis…orang lain ada lagi…aku je yang dah habis…ada yang belum start lg…huhuhu

ok lah…berbalik kepada tajuk…pasal payung nih…kalau student U…mesti penting je rasanya payung nih….yang ada transport sendiri tu tak kisah la…aku nih…penumpang bas yang sejati…tau2 je la…dah la semenjak dua menjak nih hujan je…tak boleh nak mengelak…so, payung nih terpaksa la aku gendong dalam beg aku setiap kali aku nak pergi kuliah….aku bukannya apa…payung-payung kecik nih memang la senang nak bawak mana-mana je..tapi….adoyaiiii….semuanya yang girlish je…untuk gegurl2 je….dulu aku ada la jugak payung kaler hijau gelap yang kecik tu…tapi..dah patah pulak…maklum la…payung murah…beli kat Giant…hehehe….so, sekarang nih aku pakai payung yang bagi aku ok je bila aku pakai….tengok nih….ok tak???

IMG_0262

bagi aku la..ok je kan kalau laki pakai payung nih…yang penting boleh berteduh daripada hujan…aku pun takde la kena hujan kan….lawa pulak payung nih…nak tengok corak dia dekat2?? tengok nih…

IMG_0267

payung nih aku dapat free tau…time tu aku beli camera CANON EOS 600D Powershot A3100IS…baru je 2 minggu lepas rasanya…payung pulak ade tulis IXUS…hahaha…apa aku kesah kan?? yang penting dapat berteduh hujan….

P/s…nak baca pasal aku pergi Mid Valley semalam?? baca kat sini----> …bukan entry aku tau…tapi entry blogger yang femes tu…heheheh…

5 kata-kata blogger:

♥sophie♥ said...

hee,,cool !
laki kat malaysia jarang nk pakai payung ! malu konon -___-''
huhu
btw,payung tu oke ! nice black !

belogkiter said...

sediakan payung sebelum hujan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Yang penting...tak basah.

imah said...

aku tak maen la benda kecik2 nih.. aku suka yang besar2 ^^

Azham Vosovic said...

Payung memang penting....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat