Saturday, May 28, 2011

Blog Aku Kini Berwajah Baharu…!!!

Assalamualaikum semua….

Update ringkas je nih…hihi…sebenarnya…petang tadi, blog aku dah bersalin kulit  bertukar wajah seperti mana yang korang tengok sekarang ni…ni semua gara-gara di”usik” oleh CIK BULAT nih…gatal betul tangan dia nih…hihihi…

Berbaloi betul bila mintak tolong CIK BULAT ni main conteng-conteng kat blog kita nih..tengok apa dah jadi kat blog aku sekarang ni….

Hurrrmmm…..nakal jugak ye dia nih….aku nak kekalkan header yang baru je aku siapkan minggu lepas nih….tup3…habis dia tukar jugak…PANG satgi kang..hahahaha…tapi lepas aku bukak blog aku nih…aku tersenyum lebar selama 15 minit…hihi…*sempat lagi kira tu…*…tergamam+teruja+terpaku….memang smart giler la hasil si CIK BULAT nih!!!

ni header aku yang baru buat minggu lepas…

Untitled-4

tiba-tiba aku bukak petang tadi jadi macam ni…hahaha…

image

aku memang suka dengan header nih….hehehe…terima kasih banyak-banyak la ye CIK BULAT….buat susah-susah je….dan aku berpuas hati dengan template blog aku yang baru nih….nak sambung senyum lebar lagi… #okbai

jap2..ehh!! aku dah ade badge la..tu haaa..kat sidebar tu..

P/S: esok ada gathering di Mid Valley…korang join ke?? aku datang jugak esok…lama dah tak join mana-mana gathering nih…

37 kata-kata blogger:

meaw said...

waaaaa,dia dapat header baru,ni mocik jeles ni,kekekekeke

YAYA AZURA said...

waah.. cantik header..template pun cantik...

CikBulat said...

wah ! cantiknya header ! sape cikbulat tuh? comel tak? hahaha ! mesti comel gila kan. hahaha. gila ko !

zaMir said...

@meaw
ehh...tak mau la jeles2...hihihi

zaMir said...

@YAYA AZURA
credit to si tukang pembuatnya... cikbulat.com

zaMir said...

@CikBulat
entah sape2 la dia tu...mane ntah aku jumpa...hahaha!!!

farasakura said...

comel sgt hasil tangan cik bulat!!! ^______^

zaMir said...

@farasakura
yup...memang comel giler...!!!..senyum lebar sekali lagi...hihihi...=)))

Silent Thinker said...

serius header tu cantik! suke!

zaMir said...

@Silent Thinker
cikbulat tu mesti tgh 'WINK2!!!' time baca komen ni...hahha...

sayabukanSAMDOL said...

kacak blog :DD

zaMir said...

@sayabukanSAMDOL
aik?? camtu pulak dah?? hahhaa....=)))

bungaitucantik said...

fuhyyyoo..menarik tuh~~

meh singgah cneh~ =.=
kisah si pengkritik

zaMir said...

@bungaitucantik
credit to si tukang pembikinnya... cikbulat.com

hafiz hafizol said...

baek nya cik bulat.. kim salam dia ae.. Muahahahaha

CikBulat said...

wsalam ! jawab dah. zamir, xdalah wink sangat. HAHAHA

zaMir said...

@hafiz hafizol
err....

zaMir said...

@CikBulat
hahaha....ye la tu....

eqbalzack said...

menarik! nampak smooth...hehe

@taufiqhelios said...

hahah..gile ah... "design with love bu cik bulat!" ehehe... btw..smart header uh

zaMir said...

@eqbalzack
yup..betul tu...mekasih banyak2 kat pembikinnya...

zaMir said...

@@taufiqhelios
bahaha!!! typo jugak ko...

Puteri Iqa Izyan said...

cantek~
kombinasi warna yg tak menyakitkan mata =))

logorithm said...

Rajinnya Cik Bulat! :-)

zaMir said...

@Puteri Iqa Izyan
yup...saya setuju!!! saya suka design nih...=)))

zaMir said...

@logorithm
haha....dia nih memang rajin...=)

Wan Ahmad Izudean said...

terbaik!

senyumSOYA said...

huhuhu..coklat!! heheheh...mantop la..(^^!

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
hurrmmm....

zaMir said...

@senyumSOYA
coklat tu dah tak boleh dpisahkan dgn blog nih...hihihi

APi said...

kachak giler choi..

zaMir said...

@APi
kelas ko maria!!! hahah....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kreatif la cik bulat..cantik!mmg menarik header zamir

Ujang9897 said...

gua nak gak..grrr

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
betul tu akak...saya snyum lebar tgk blog saya nih... credit to cikbulat.com

zaMir said...

@Ujang9897
nak?? jangan tanya kat aku..

Sunah Mohammad said...

ehhhhhhhhhhhh, siyes suka design CB yang ni...sebab lain dari yang selalu tu...tahniah2~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat