Monday, May 30, 2011

Mini Gathering Blogger @Mid Valley Megamall

Assalamualaikum semua…

Semalam (Ahad) telah berlangsungnya Mini Gath Blogger di Mid Valley Megamall…kehadiran blogger-blogger boleh dikatakan agak ramai walaupun ianya “Mini”…aku sebenarnya tak rancang sangat pun nak pergi…tapi alang-alang ada peluang nak jumpa yang sebelum ini belum lagi aku jumpa, apa salahnya kan?? hihi…

Dalam pukul 11 am, semua ada kat tempat main boling…ada yang main..ada yang tak…time tu jugak masih ada yang belum sampai lagi…habis main boling, masing-masing pergi lunch dan berkumpul balik di luar mall tak jauh dari Starbucks…ada sessi ice breaking macam biasa sebab ada yang baru jon gath…aku pulak yang ni kali kedua aku join selepas kat Times Square dulu..macam biasa..konfem ada sessi bergambar…banya jugak la gambar yang ada dalam collection aku nih…

       

       

Kami sama sekolah…hehehe…tak sangka boleh buat reunion kecil-kecilan sekali kat sana…aku je junior 3rd batch(tengah)..yang lain semua senior aku 2nd batch….kami dari SMT SEPANG!!!

dari kiri..

  1. http://fiqx-babyruth.blogspot.com/  ~ Tetaufiq
  2. http://zikeryhassan.blogspot.com/  ~ Zikery
  3. (AKU)  ~ Zamir
  4. http://www.akinamar.blogspot.com/  ~ Akin
  5. http://www.akmalhilmi.com/  ~ Akmal Hilmi

44 kata-kata blogger:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer!!! nak jmp zamir gak.hehe

Ujang9897 said...

siap reunion ek./...

aslann said...

gaymate ko lagi sorang takde. TH..hahahaha

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
teringin nk jumpa akak jugak nanti...tp saya dah keje time akak tiba kat Msia tu..huhuh....saya doakan akak selamat sampai ye...=))

zaMir said...

@Ujang9897
entah...saje2 nak wat...hahhaa

zikeryhassan said...

nama dia akin.

ni url blog die
http://www.akinamar.blogspot.com/

zaMir said...

@aslann
hoooiiitttt!!! takde keje betul!!!...
ko pulak ngan eman...hahaha...gila betul!!!

zaMir said...

@zikeryhassan
mekasih abam zik...errkk...hahaha....

aDisH.sHidA said...

BEST NYER.....TATAU LA BILA DAPAT JUMPA BLOGGER AREA TENGAH N SELATAN

zaMir said...

@aDisH.sHidA
nanti ade la tu..tunggu je...hihihi

ir yien said...

BEST =))

zaMir said...

@ir yien
memang best!!

nazirulhazwan~ said...

blah la tak ajak

zaMir said...

@nazirulhazwan~
errkkk...ade la bgtau kat SB..aku pun terjumpa event nih kat News Feeds je..sbb aku dah x lepak SB..hihihi

blog-tips-kurus said...

SMT? oooo... maka banyak la skil teknik jurus pakar nih!? hihi! (",)

nelly said...

bestnya !!

daddyzkool said...

muda2 lagi semua...aku juga rasa tua...

@taufiqhelios said...

bebi sungguh lan

SyedGraphiX said...

ishhh.. ko ni zamir.. knp ko pmalu sangat.. aku tanuye sepatah ko jawab sepatah. arghhhh. aku je yg banyak ckap. rasa nak pangg je sorang2. HAHA

zaMir said...

@blog-tips-kurus
errkk...no comment...hihi

zaMir said...

@nelly
boleh tahan best...=)))

zaMir said...

@daddyzkool
ehh...camtu pulak..huhu...

zaMir said...

@@taufiqhelios
ko yg bebikan dia...tu yg dia jd camtu...hahaha

zaMir said...

@SyedGraphiX
siot sungguh anda ye....pijak kang!!!

sYafIk-wAy said...

KENAPA GAMBAR AKU TAKDE ? PELIK NIH .

zaMir said...

@sYafIk-wAy
tanya la FF...mane aku tau...hahha...

logorithm said...

Apsal gambar I takder?

:-p

tetaufiq said...

woi ngompol! :)

zaMir said...

@logorithm
errrkkk...entah la, uncle...

zaMir said...

@tetaufiq
errkkk...ape tu?? tak paham...

[k]o{q}i[n] said...

x aci, x sempat nk join bowling...

zaMir said...

@[k]o{q}i[n]
ehh...datang lambat ke?? hahah

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

fuuh..meriah weh..bila ntah dapat join korang..

Hanim Mahali said...

nampak senior n junior tu cam sebaya jerk.... opsss...

Sunah Mohammad said...

wahhh~ siap jumpa geng sekolah lagi~

sYafIk-wAy said...

@zaMirlaaa rupenya aku tak hadir , muahahaha

zaMir said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir
bila?? hahha...entah la....

zaMir said...

@Hanim Mahali
errkkk...tidak sama sekali...hahaha

zaMir said...

@Sunah Mohammad
ehhh...kami tak berapa knal sangat kat skolah dlu...

zaMir said...

@sYafIk-wAy
ye la... #retis kan...dah ber[dot]com kan...

Muaz Faris said...

zamir, tak sangka, ak pun join gak mini gathering, since aku baru start buat blog baru ni,

sudi-sudi la tolong aku, plez n thanks alot.

first time datang sini rasa cam nak datang sini tiap-tiap hari, boleh tak?

zaMir said...

@Muaz Faris
tq...datang sini tiap2 hari pun takpe...hihihih

CikBulat said...

err.. bola tuh sangat berat, aku hampir nak terlepas bila sorang2 masuk kat belakang (BOLA HIJAU)

zaMir said...

@CikBulat
lepaskan je...hahahahah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat