Saturday, December 11, 2010

arghhhh!!! sakitnya!!!

assalamualaikum wbt...

hari nih ada pasar malam kat area rumah aku nih...*belum malam lagi skang nih??*
aku x pegi pun...kakak aku yang pegi....
tetiba pulak dia bawak balik ice blended mocha....mmg sedap...lagi2 kat luar tu panas terik jugak...

aku tanpa segan silu merembat 1 daripada 3 cup ice blended tadi....asyik2 ade choc rice je...aku pun pegi la gatal2kan tangan mnambah serbuk milo x sampai 1 sudu kecik....nak kelainan kononnya...nampak mahal sket...

baru sedut sekali.....jeng3!!

MAKKK!!! sakitnya gigi aku!!! nampaknya gigi aku kat dalam2 tu sensitive pulak dah dgn ais2 nih..tetiba je...smalam rilek je aku telan ais krim...
aku tringat pulak kat iklan2 pasal ubat gigi utk gigi sensitive nih...huhuh...sejauh manakah effectiveness-nya...rasa nak try pulak dah....
skang nih rase ngilu2 lagi kat rahang nih akibat penangan ice blended tadi....*ice blended nih x abis lg...ade kat sebelah aku nih..sambil2 tulis entry nih...sedut sikit2...*..."ko mmg x makan saman!! apsal ko bantai lg!!"...hehehe....




sejauh manakah keberkesanan 2 produk nih??? aku pun belom cuba lg...

3 kata-kata blogger:

eqbalzack said...

mmg tak sanggup rasanya kalau sakit gigi...tumbuk dinding pun boleh retak kot..hehe

zaMir said...

abg eq : macam kena cucuk dgn jarum dalam2....ngilu...

QaRr JaliL said...

skit gigi tu sakit yang kedua paling terskit.
yg first bersalin..haha..rs aku la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat