Saturday, December 18, 2010

Cuti-Cuti Sekolah GiveAway

assalamualaikum semua...

baru bukak fb tetiba nmpak IR@Izamir Ridzwan post kat wall pasal GA ni...saya telah di-tag oleh IR untuk join GA nih....tq2...


'cuti-cuti sekolah Giveaway'?? alamak...saya dah 2 tahun tamat persekolahan...apa salahnya nak join kan...hehehe....saya tengah cuti semester skarang nih...boleh join la kan???  haaa...lupa nak bgtau....GA nih di-organised oleh 2 rakan blogger nih...>>MAMA ADAM n LADY_DYLA tau.....sementara tgh cuti2 m'sia kat rumah tu..jom la ramai2 join GA nih..kita meriahkan GA contest nih..bikin gempak sikit...

hmmm...nak kena tag 2 rakan blogger nih....siapa yg bertuah ni ek...jap2...
ok..saya tag Cikgu Fikri n Erza....cikgu fikri n erza..join tau GA nih...cpat2...lagi brape hari je tinggal nih...klik la banner tu kalau nak join...=)..hadiah?? hmmm...surprise!!!

6 kata-kata blogger:

Cikgu Fikri said...

wah....
thanks 4 the tag..
InsyaAllah ader masa t, fiq buat ae?
heeehehe :)

Nur Ardilla Najwa said...

salam...jemput join contest d blog saya... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

zaMir said...

Cikgu Fikri : join, jgn x join!!!

zaMir said...

Nur Ardilla Najwa : ok...thanks jemput saya join contest anda...=)

Mr.Ix said...

gudluck yer....saya blogwalker datang ziarah jer sini...heheheh

TunTeja said...

hehehe....selamat cuti sekolah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat