Wednesday, December 29, 2010

entri terakhirku...

assalamualaikum semua...

sedih rasenye...terpakse tinggalkan dunia blogging nih....hmmm....
tapi bukan selame-lamenya tau...just entri terakhir ketika aku ade kat rumah untuk tahun 2010...sebab esok bermulalah kehidupanku sebagai seorang pelajar bacelor di UPM...secara rasminya akan masuk mendaftar esok...yeah!!!!

ni butir2 pasal pendaftaran esok...

Pendaftaran Pelajar baharu bagi pelajar yang ditawarkan ke UPM Kampus Serdang  hendaklah melaporkan diri mengikut tarikh, tempat dan masa seperti berikut sebelum mendaftar diri di Kolej Kediaman seperti yang ditetapkan dalam surat tawaran kemasukan:-
Tarikh : 30 Disember 2010
Masa : 9.00 pagi
Tempat  : DEWAN PUTRA 1
    KOLEJ KETIGA BELAS (K13)
    UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
    43400 UPM SERDANG
    SELANGOR

hmm...aku akan meninggalkan kolej 13..tempat aku menetap dulu sebagai seorang pelajar asasi sains pertanian UPM....aku akan berpindah ke kolej 17..ala..dekat sebelah hospital serdang tu...

hmm...skarang nih tgh buat preparation untuk kali terakhir...tgh sibuk2 iron baju kemeja putih n sluar slack hitam...sebab malam esok ade majlis ikrar pelajar...adoyai....

16 kata-kata blogger:

Woofer Storm said...

thniah yeee...pepun jgn lupa update entry kalo ada masa^^

syaffa said...

follow aku dulu sebelum kau mninggalkan blog kau nih! huahuahua. tade ah. gurau je. jumpe kat k17. hehe.

zaMir said...

@Woofer Storm
mesti update lepas register esok...

zaMir said...

@syaffa
ok..jumpe nnt kat k17..yeah!!

nur dhiya' aida said...

all the best!! :))

iKhRam said...

selamat berjaya ok?

zaMir said...

@nur dhiya' aida
thanks...

zaMir said...

@iKhRam
thanks ikram...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ok zamir..moga berjaya jalani hr2 baru..jgn lupa ziarah blog sis bila senang ye..promote kat kwn2 sekali..haha.lawak je pesanan tu kan..keh3.jg diri tau.

Solihin Zubir said...

selamat memulakan sesi pengajian yg baru.. :D

hysman said...

selamat mentelaah bro...
njoy ur study..
esok kami cuti...
ahakss...

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
thanks kak LM...

zaMir said...

@Solihin Zubir
selamat2.,,

zaMir said...

@hysman
hahaha...tq2...

FasiHaH SupiaN said...

huhu selamat memasuki alam bachelor ;)
orang dah lama masuk.hehe

zaMir said...

@FasiHaH SupiaN
orang kat sini baru nak merasa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat