Tuesday, December 14, 2010

jangan sesekali ambil kesempatan sewaktu blogwalking...

assalamualaikum wbt....

haaa...cakap pasal blogwalking..memang bagus untuk memperluaskan lagi pengaruh blog kita nih...tapi yg paling x gemar bila ada orang yg tinggalkan mesej kat shoutbox...pastu bukannya letak URL blog dia kat nama dia...tapi letak link untuk dapat untung kat dia...kita pun dengan niat nak balas balik kunjungan kat blog dia, klik la link yg tertulis nama dia....dia buat camtu pulak....geram betul....jangan la paksa kita nak klik untuk dia pulak...nak untung, untung la dgn cara yg betul..jangan buat org sakit hati...grrrr...yg slalu ade dari YouthSays..aku pun ade join YouthSays jugak...tp takde la sampai buat camtu skali....

pelik2 orang zaman sekarang nih....harap anda tidak buat mnde yg sama...

11 kata-kata blogger:

Solihin Zubir said...

tu la pasal.. tp aku sindri pun tak paham apa sbnrnya youthsay tu.. dpt duit ke? huhu..

QaRr JaliL said...

haha..tu la..aku da terkena da td..cis.

nuR izyan said...

ish..taw x pe..terkena pula td.. :(

ɐɥs+ɐɟ said...

nasib tak kena macam tu

♥NuR SyAFiQah♥ said...

huhu..link iklan ke??
vote me plezz..
228 tau!!

thanks :)

Sephi Sephia said...

sabar..
dunia blooggers ni banyak kerenahnya. salah satu macam nilah.

zaMir said...

Solihin : Youthsays tu ala2 ChurpChurp la....kalau skali klik dapat 20sen....ikut jenis kempen la...kdang2 dapat point...

zaMir said...

QaRr JaliL : kalau kna lg...terus pangkah...aku buat camtu je...

zaMir said...

izyan : xyah support kalu dipaksa..

zaMir said...

SyAFiQah : yup..link iklan...x salah nak buat..tp jgn pakse orang klik sudah la...

zaMir said...

Sephi : tu la...nak buat cmne...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat