Thursday, December 23, 2010

Kemasukan Pelajar Asasi Sains Pertanian, UPM ke Program Bacelor...UPM

assalamualaikum semua....
yeah!!! bagi semua student Asasi Sains Pertanian UPM 2009/10....esok anda semua boleh cek pragram bacelor ape yg bakal anda teruskan *termasuk saya sendiri*....nak cek?? pergi kat link nih... SEMAKAN TAWARAN KEMASUKAN SEMESTER KEDUA SESI2010/2011  ..semoga anda berjaya dapat pilihan pertama ye...tak sabar2 rasanya nak tau...tapi boleh start cek esok..Jumaat, 24 Disember 2010....


kita kena daftar awal tau..student lain semua daftar 2 Jan...ni info dari web esmp...>>

Makluman Penting
Pendaftaran Pelajar baharu bagi pelajar yang ditawarkan ke UPM Kampus Serdang  hendaklah melaporkan diri mengikut tarikh, tempat dan masa seperti berikut sebelum mendaftar diri di Kolej Kediaman seperti yang ditetapkan dalam surat tawaran kemasukan:-
Tarikh : 30 Disember 2010 (Khamis)
Masa : 9.00 pagi
Tempat  : DEWAN KOLEGIAT PUTRA 1
KOLEJ KETIGA BELAS (K13)
UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
43400 UPM SERDANG
SELANGOR

6 kata-kata blogger:

lieko hirahata said...

taw dah! YEAH XSABA!

zaMir said...

ieka : makin lame mnunggu..makin terseksa rasenye...ahahaha...geram pun ade...

qinairaulfa. said...

nervous2.btw,good luck!

zaMir said...

qinairaulfa. : yup...sgt2 nervous...ko pun same ye..gud luck!!!

QaRr JaliL said...

all the best, insyaAllah ko dapat msk nye..:)

zaMir said...

QaRr JaliL : masok mmg dah konfem...cuma nak tau course ape je yg dapat nnt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat