Monday, December 13, 2010

kenapa aku join...??

assalamualaikum wbt...

hmmm...hari ni merupakan hari pertama undian dibuka untuk kategori Blog Baru (2010) Pilihan....semakin ramai blogger2 baru yg sedang sibuk berkempen untuk meraih undi....ada yg promote di Fb, Twitter, Innit, n macam2 lagi la....betul la kan...nak menang kena ada usaha....apatah lagi yg masih fresh2 dalam dunia blogging nih....

saya pun tidak melepaskan peluang untuk join BPM 2010 nih....apa salahnya kan...dah ada peluang...kalau nak tengok...klik sini...no. 58....kalau anda rasa saya layak diundi...undilah...tiada paksaan...*walaupun undian x banyak, tapi x give up lagi...hehehe...*..never give up walaupun x begitu banyak undian...kalau nak cakap pasal kempen...jom baca nih>>>Kempen BLOG PILIHAN MALAYSIA bersama BEN ASHAARI

saya join ni pun bukan sebab apa pun....just untuk cari pengalaman je untuk memantapkan lagi blog nih...lagi pun...masih terlalu awal untuk bersaing...blog ni pun baru je wujud 16 Nov 2010 hari tu....tak sampai sebulan pun lagi.....hahaha...lagi 1...BPM nih saya jadikan platform untuk mencari n menambah lagi kenalan blogger2 yg baru....macam2 boleh buat...n lepas je join BPM nih...trafik blog nih mningkat....tapi malangnya nuffnang buat hal pagi tadi...so, UV yg tengah malam tadi 'lesap' terus...start kira dari pukul 10 pagi td pulak dah....padahal bila tgk kat stats ada byk...takpe la..xde rezeki....nak buat cmne kan....nnt ada la tu..

kalau dari segi follower...hari ni saja dah bertambah 20...itu sudah cukup baik bagi saya sebagai seorang blogger yg masih baru...*orang kata, kalau followers ramai x semestinya blog kita ni best kan...*..thanks sebab follow blog nih....kena la berusaha keras lagi untuk mantapkan entry2 lepas nih...biar berisi sikit...



kalau tengok ranking undian sekarang....IR@Izamir Ridzwan adalah peraih undi tertinggi...dah lebih 150 undi...syabas IR....*dah dapat tau sape yg bakal menang nnt...*..rajin sungguh dia berkempen...kalau tengok dari segi entry yg dia post...semuanya bermanfaat...mmg patut anda diundi...gud luck!!!
saya akan terus sokong anda!!!


Nota footer : kepada sesiapa yg telah mengundi blog 'the first of me....' [no. 58, kump. 2]..terima kasih diucapkan atas sokongan anda...teruskan mengundi sehingga Jumaat nih...!!

13 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

zamir.. i really appreciate what you have done to me.. **erk betul ke eja tu.. nak speaking tak kira.. hehe.. siap tolong promo IR.. sekali lagi.. terima kasih zamir.. terharunya bila zamir buat entry ni

QaRr JaliL said...

pergh...x sampai sebulan dah 200
aku nih da dkt sthun aktiv pun bru 200..

zaMir said...

IR : entry kahs untuk promote IR...

zaMir said...

QaRr JaliL : cuti nih je rajin....bila dah abis cuti nih, xtau la cmne...harap2 x bersawang la...

hysman said...

bro...
ko belum sebulan dah 200 lbh..
kwn nih dah 2 thn baru cecah 200..
hahaa..... yg pntg isi yg hendak dikongsi bkn follower.. kan.. hehe.. ;)

Solihin Zubir said...

tahniah2.. aku 3bulan start blogging dlu pon x smpai 200 followers.. blogger baru skrg ni hebat2 belaka..
tahniah2.. gudluck! :D

zaMir said...

hysman : stuju2!!

zaMir said...

Solihin : hebat?? semua orang hebat sebenarnya...ni pun sebab tgh cuti...jgn bersawang sudah la lepas nih...risau gak...

Izamir Ridzwan said...

zamir.. see update IR yang terbaru

zaMir said...

IR : tq3...promote sesama sendiri..best gak nih...hehehe...

nursayidatina said...

good luck :)

eqbalzack said...

kena teruskan berkempen zamir...hehe

zaMir said...

abg eq : yup...memang teruskan...saya buat sekadar yg termampu saja...hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat