Sunday, January 16, 2011

2 bulan sudah...

assalamualaikum semua....

haa...dah hari ahad dah...mesti korang rancang macam2 hari ni kan??hmmm...aku dah lame x kuar jalan2 ngan member2...huhuu..bila la ye...nnt la..bila dah free skit....hahaha...sebenarnya aku nak cakap yang hari nih dah genap usia blog aku nih...16 Nov 2010~16 Jan 2011....hihihi...rase gembira sangat2...setiap bulan aku akan buat 1 entry pasal umur blog aku nih...hehe...=)

dalam masa 2 bulan nih...macam2 aku buat kat blog nih...rasenye dah 4 kali tuka header...n header yg skarang nih paling lame aku pakai...rase best pulak pakai header nih...
shoutbox tu...dulu aku remove...lebih kurang 3 minggu aku x pakai shoutbox...n skarang saje je aku letak balik...
macam2 tips aku dapat dari blogger2 otai untuk mantapkan lagi blog aku nih....n skarang masih belum cukup mantap lagi...masih d tahap biasa2 lagi....hehe...masih jauh lagi perjalanku dalam dunia blog nih...
pasal follower...stakat nih yg ni la jumlah orang yg sudi follow blog yg x seberapa nih>>> 
bertrilloin terima kasih aku ucapkan kepada mereka yg sudi follow blog aku nih...=)...bila la aku nak buat GA ni...masih belum ckup modal...haha...nnt la...bila ade duit sket2, aku buat la ye...
stakat hari nih..aku dah buat 134 entry...n kat situ banyak entry pasal segmen abg BEN ASHAARI...huhuu...segmen dia tu sangat2 berguna untuk aku nih...trafik sangat2 tinggi bila join segmen dia nih..hehe...peluang tu...
aku rase takde update untuk lepas nih & esok..sebab mungkin x bukak laptop..busy sket...kalau aku ade broadband..mgkin aku bukak..haha...insyaAllah aku akan update esok..kalau berkesempatan...=)

10 kata-kata blogger:

Si DauN CeRi said...

4++ followers dlm ms bbrp bulan tu rasanya dah layak dipanggil blogger tegar.. hehehe

zaMir said...

@Si DauN CeRi
blogging nih sekadar mngisi masa lapang time cuti sem dulu...skarang dah slow sket..hehe...

YAYA AZURA said...

hari nie genap 2 bulan ye..tahniah..dah ramai follower..

yaya hari nie blog genap setahun..hihi..
http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/01/setahun-sudah-berlalu.html

Myra Ayreen said...

wah .. tahniah ...

niesz said...

thanx to u too..nice to be ur fwen.. :)

Mainur Hasnah said...

wah baru 2 bulan dah follow ratus2.. ngetop tu...
saya lagi brp hari masuk lah 2 bulan kot tapi belas2 je follower..xpela yg penting ada reader..sejuk hati..huhu

zaMir said...

@niesz
ok...keep blogging ye... =)

zaMir said...

@Mainur Hasnah
yup2..betul tu....janji ade reader...=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah zamir..leh kalahkan akak ni..hehe

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
mane bleh sis...=)
saya budak baru belajar...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat