Saturday, January 1, 2011

bosan..?? kenapa??

assalamualaikum semua...

apekah yg korang rase bila ade blog nih??
best kan?? tapi kadang2 msti rase bosan kan?? huhuhu..saye x nafikan yg pernah jugak rase bosan...name pun manusia kan..lumrah la tu...
pernah x korang terfikir nak bersara dari dunia blogging nih??
hmm...saye sndiri pun bila mula2 buat blog nih ade rase kecewa sket..ye la kan..brape rmai sangat yg singgah kat sini dulu...
alhamdulillah..lepas join mcam2 segmen dari blogger2 otai..x kesah la seegmen ape..berkenalan ke...treasure hunt ke...giveaway ke...makin bertambah kenalan n makin bertambah jugak semangat untuk terus berblog....kalau nak ckap pasal follower..tu terpulang la kan nak follow atau x...kita x bleh pakse2...huhu...

pasal 'lalat' yg datang hinggap kat blog kita nih...jangan la kita endah sangat ape yg dorang nak ckap...dorang nih x boleh tengok kita senang sket..ade je nak kacau...alhamdulillah..stakat nih blog nih blum pernah dihinggap oleh 'lalat2' tu lagi...jangan datang!!! nnt aku spray racun kat korang!!!!

psss..istilah 'lalat' tu adalah merujuk kepada tetamu yg x diundang...abg eq yg perkenalkan istilah tu ye...hehe...

11 kata-kata blogger:

:Cikgu Akim: said...

owh zamir mesti ada kawan2 yg sambung pendidikan sains pertanian kan..kalau boleh kenal2 kan la ngn saya..nanti kalau saya nak wat link antara sains pertanian upsi ngn upm senang..sebab UPSI kurang fasiliti lagi untuk SP..kami bcth pertama~

zaMir said...

@:Cikgu Akim:
ok2!!...stakat nih ade 5 orang laki x-asasi yg ambik bacelor sc ptanian..pmpuan xtaw lagi.. nnt ade pape info, saya roger..

ruby zaizi said...

FB pon dh bosan skrg!!! :(

zaMir said...

@ruby zaizi
yup...lagi2 bila dah pakai new profile....

apple_wiz91 said...

Haha.. ak bru tulis blog tahun ni kot.. Bosan tu xde la.. Tapi dulu susah sikit nak terap blogging dlm diri ni, byk komitmen lain.. Sebulan dpt tulis entry 2-3 kali je.. Pernah skali tu 'puasa' sebulan, tak update2.. hehe.. Tapi skunk da biase dah.. Tulis blog ni dapat 'release' sket.. Dari merokok ke, drugs ke, baik blogging ye dak? ;)

apple_wiz91 said...

btw, lalat tu ape? story ar sket.. =P nak taw gak terma2 blogger kontemporari ni.. huhu

zaMir said...

@apple_wiz91
bace kat bawah skali tu...

FasiHaH SupiaN said...

betul tu zamir..lalat tu..biarlah dia beterbangan..lantak dia lah...

zaMir said...

@FasiHaH SupiaN
hahaha....biar la kan...dia pun nak hidup gak kan...

Solihin Zubir said...

penangan blog ni kdg2 membuatkan aku boleh lupakan seketika masalah besar yg melanda diri aku ni.. hehe..

zaMir said...

@Solihin Zubir
haha..btul tu...boleh hilangkan stress..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat