Saturday, January 1, 2011

2011>>aku dah 2 dekad hidup....hehe..

assalamualaikum semua...

seronok betul online kat kolej 17 nih..x putus2...pakai direct cable....hahaha..
sedar x sedar dah 20 tahun umur aku tahun 2011 nih....hmmm...macam2 berlaku selama aku hidup nih...yg best..yg sedih...yg mnakutkan...n macam2 lagi la kan...kawan aku ade 3 orang yg lahir pd 1 januari...happy birthday korang sume!!! kpd blogger2 lain yg lahir pada 1 januari..happy birthday ye...

hmmm...bosan btul duk kat bilik nih...x ramai lagi yg balik..so, sunyi je la kat kolej nih...nak makan?? kne bli kat luar...kafe x bukak lagi...esok baru bukak...huhu...

skang nih just duk kat bilik je....n online...kadang2 bosan jugak kan...bagus betul la senior kat rumah aku nih...jenis masak2 jugak kat bilik...dah jumpe geng...dapur lengkap...tapi ok la...ade barang2 sket...aku just bli sket2 barang masak buat tambah...xkan la nak makan free je...kuar la duit sket kan....heheh....boleh la masak2 nnt kat bilik..jimat sket duit kan...

kalau kat kolej 13 dulu.aku masak2 jugak...kawan aku bawak induction cooker...best jugak....hahaha...nak jimat nih kene la pandai buat semua ni kan...

6 kata-kata blogger:

TunTeja said...

hehehe.....saya lagi tua la nampaknye.dua dekad dua tahun.hahahaha

zaMir said...

@TunTeja
hahaha...saya masih muda lagi..hehe...

iqbalhakimi said...

owh..umur kita sama rupanya..hehe..tapi belum cukup betul2 20 lagi..baru 19 tahun 40 hari =P

zaMir said...

@iqbalhakimi
aku baru 19 tahun 1 bulan 23 hari...

apple_wiz91 said...

Ahaha.. ak pn tak sangke.. da makin tue da kite ni.. Satu bnde yg ak sgke gak ialah, ak x sgke mmbe ak dr sekolah rendeh boleh ketemu kat teknik sepang.. haha.. good luck beb!

zaMir said...

@apple_wiz91
yup!!..haha...dunia ni x besar mane...alih2..kat situ jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat