Friday, January 14, 2011

tempoh percubaan...

assalamualailum semua...=)


dah makan ke??
hahaha...kalau belum..g la makan...kat sini hujan...sejuk2...so, makin lapar rasanye...
prasan x ade benda lain kat side bar blog nih??
haaa..aku letak balik kotak jerit tu...saje2..nak test untuk tempoh seminggu...
sebelum nih aku buang jap..sebab rase macam kacau pulak iklan2 yg org tinggalkan tu...
bila ade orang singgah..tinggalkan link...tp bukan link blog dia...tp link iklan pulak..sungguh senang dpat duit...adoyai...


rasenye dah lebih kurang 3 minggu aku x pkai shoutbox tu....nak tengok pulak ape kesannya bila aku letak balik shoutbox tu....hahaha....


psssttt>>dari petang tadi iklan nuff kat side bar tu muncul..x hilang2 pun...rajin pulak dia duduk lame2 kat blog aku nih...hehe..=)..sampai skarang stil ade...rajin pulak ko bertenggek kat situ ye....


4 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

huh lin iklan?? taktik kotor

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
hmmm...bila dah terdesak..macam2 cara guna nak untung cpat..huhuhu...=)

Eazy Izzuddin said...

tulis je kat shoutbox tu
NO IKLAN HERE...
haa....
xD

zaMir said...

@Eazy Izzuddin
nnt takut pulak orang dtg nak jerit2 kat situ....hehe... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat