Friday, January 14, 2011

400 dah...

assalamualaikum semua...=)


hmmm....esok dah sabtu...mesti korang sume ade planning macam2 kan??
aku xtaw nak ke mana..esok pagi ade ko-kurukulum...8-11 am...Baktisiswa...hahaha...
pastu..aku kena balik rumah kejap...ade hal...hehe..*mentang2 rumah aku dekat je dengan UPM nih...huhu..*


haaa...yg 400 tu...sebenarnya aku ckap pasal follower2 kat blog aku nih...thanks ye kat anda2 sume kerana sudi 'ikut' blog yg x seberapa nih...kepada sesape yg x taw...blog aku nih dah nak masuk 2 bulan...lagi 2 hari je...genaplah umur dia 2 bulan...hehe...=)


dalam mase 2 bulan aku berblog nih...macam2 yg aku dapat..haha...x rugi pun buat blog nih...takde la aku asyik buang mase tido je bila free kan??..kalau nak aku listkan 1 1 pasal ape yg aku dapat bila buat blog nih..memang penuh la entry nih...bace la sampai termuntah...haha...aku tak nak cakap..sebab sume orang yg buat blog nih dah rase kepuasannya kan?? 


psssttt...nih nak citer sket pasal hari nih>>
hari nih letih sanagt2...pagi tadi g melawat sekolah tercinta...Sekolah Menengah Teknik Sepang..*hanya 'selangkah' dari UPM...hehehe...errkkk..*..haha...aku teman kawan aku sorang nih nak ambik sijil spm 2008 dulu...haha...n kawan aku nih jugak adelah coursemate aku kat UPM nih...haha...jumpa la cikgu2 dulu yg banyak bagi ilmu2 n tunjuk ajar...ade jugak cikgu2 yg aku x pernah nampak..tapi tegur je la kan..mungkin cikgu baru kot...zaman aku dulu dia xde lagi..hehe...=)

14 kata-kata blogger:

QaRr JaliL said...

waa..congratz2..

zaMir said...

@QaRr JaliL
hahaha..kembar datang sini....lame dah x dgr cter kat kembar nih...=)

Izamir Ridzwan said...

igtkn duit nuff td.. huhu tahniah2.. makin fmes zamir pas ni

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
errkk...cam pelik je tetiba nuff nak kasik 400 terus...hahah...
femes?? x..x..IR lagi femes...=)

eqbalzack said...

tahniah zamir! teruskan blogwalking...

zaMir said...

@eqbalzack
tq abg eq...
errkk...pasal blogwalking tu...dah slow sket la...hehe..lepas nih nak kena rajin lagi...=)

Wan Ahmad Izudean said...

haha..zamir..tahniah2...
sebab tolong aku jugak..hehe
jom nanti kuar makan A&W..hehe
(bukan nak blanja k...hehe)

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
hahaha...nnt la..bila dah z busy sgt...mggu depan ke...

psstt..follower ko pun dah makin tggi..haha...cam boleh pecut aku je...=)

man yusoef said...

glamer ah pasni..woot..woot..hahaha

zaMir said...

@man yusoef
glamer?? ape tu glamer??
...itu semua duniawi semata-mata..haha...=)

eiysya zasya's said...

lawa no tu.. =D

p/s: Saya Pelajar UM..

zaMir said...

@eiysya zasya's
lawa tu memang lawa..haha...=)

yatie's EPISODE said...

oh, ex student teknik sepang ye? dkat area rumah sy lah. (;

zaMir said...

@yatie's EPISODE
dekat??
huhu...nnt datang la skolah tu slalu ye...*xde motif datang..*..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat