Sunday, January 23, 2011

yeah!!!! dah 500!!! =)

assalamualaikum semua....


huhuhu...patutnya malam nih aku kena tido awal....esok kena g Kursus...gila betul aku nih...hehehe...bukan ape...entry nih adalah sempena meraikan follower aku yang ke-500....huhuhu...best!!!.aku suke tengok no. 500 tu.....orang yg ke-500 yg follow aku tu name dia Fataana Natiqah...tapi..aku xleh nak balas follow,...sebab xde link untuk ke blog dia...kepada Fataana..kalau bace post nih...tolong tinggalkan link ye....hehehe....x sempat nak printscreen yg ke-500 td....huhuhu..
aku rase makin bersemangat nak berblogging lepas nih....huhu...skang aku dah dapat rase...betapa seronoknya blogging nih...macam2 boleh dapat tau....yg pasal gathering Sahabat Blogger kat Times Square tu...maybe aku akan join...tengok keadaan dulu...kalau aku free, aku datang...hehehe....x sabar2 rasenye nak jumpa member2 blogger yg lain nih...huhu...jumpe kat sane ye...=)

10 kata-kata blogger:

z said...

alamak...tak sompek pulak..hahaha

CemPaKa SiReH said...

wow..dh 500 lebih follower nye..sy di atrnya...tahniah2..Blh x bg tips mcm mn nk dpt ramai follower? adkh slh 1nye.."i follow u..u follow me back"? TQ :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah zamir :) Teruskan blogging ya ^_^

Nour Akmal said...

tahniah..
moga blog makin maju..=)

AiDa said...

Wahhh..tahniah dik..;)
dah sampai 500 followers tuh..im so proud of u..heheh..
akak tak cecah lagi 3 ratus..heheh..:)
tahniah dik!!!!keep it uP!!!..:)

zaMir said...

@z
huhuhu...=)

zaMir said...

@CemPaKa SiReH
hmmm...kdg2 je cmtu...tp slalunya x....huhu...=P

zaMir said...

@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim
0k...atul pun same...hehe...=)

zaMir said...

@Nour Akmal
stiap hari brusaha majukan diri n blog nih...=)

zaMir said...

@AiDa
akak tunggu je...x lame nnt, lebih la tu...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat