Saturday, January 22, 2011

selepas 6 hari...BE 1st aku...

assalamualaikum semua...=)


huhuhu...ramai blogger dah merasa BE...aku nih...baru je merasa...isnin hari tu baru dapat....orang lain dah bosan cash out dah pun...huhuhu...aku punya BE x banyak mane pun...sedih je tengok lambat bergerak.....isk3...bila la ko nak naik cpat2.....huhuhu...


bila la aku nak dapat lagi BE nih...slalu tengok orang lain dpat BE je stiap minggu...huhuhu...tapi...pape pun...aku rase bersyukur sangat2...dalam mase 2 bulan blogging nih....aku dah ade BE...hehehe...=)
ok la...malam nih aku tumpang tido kat bilik kawan aku dulu...sbnarnya bilik lame aku jugak...haha...sebab esok pagi kne g Starting School...a.k.a Kursus Permulaan Graduan....malas nak gerak lambat2....hehe....

22 kata-kata blogger:

KaLeD diDi said...

meh join meh~

http://lampoh09.blogspot.com/2011/01/aku-buat-jom-join-kontest.html

namaku rahmat said...

aku x pernah pun dpt

Wan Ahmad Izudean said...

weeekkkkk!

zaMir said...

@KaLeD diDi
insya Allah....nnt terjah ye...=)

zaMir said...

@namaku rahmat
nanti dapat la tu...tunggu je...=)

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
weeekkkkk...hahaha!!!...=)

nazirulhazwan~ said...

tahniah2, hehe

zaMir said...

@nazirulhazwan~
thanks...tp korang dah puas merasa BE nih kan..hehe...=)

! Encik Nakal ! said...

wah~~tahniah bro~~

teruskan up traffic jer..baru masyuk~~

Farhanah Mokthar said...

bestnya.
saya teringin nak dapat BE.
ada tips x?

zaMir said...

@! Encik Nakal !
thanks~~ tengah usaha nih!! =)

zaMir said...

@Farhanah Mokthar
saya x taw la...ni pun blaja dari otai2 je...=)

Alal Yaakub | PM said...

knape aku pnye earning advertles da rm3.00 ,bkan nak blagak tp pelik..

zaMir said...

@Alal Yaakub | PM
entah la...saya xde pngalaman guna advertlets...hehehe...tu baru BE..yg campaign biasa byk lagi nih...=)

iniialahaku said...

fuhh..cmna nk dpat earning tu yer???pnah dpat tpi bpe sen je

zaMir said...

@iniialahakunnt dia datang sendiri..huhu..tunggu je...=P

yatie's EPISODE said...

wah. tahniah2 ye. :D

Solihin Zubir said...

tahniah!
aku plak smpai skang still tak merasa BE.. hahaha..

zaMir said...

@yatie's EPISODE
thanks yatie...=)

zaMir said...

@Solihin Zubir
x merasa ke dah puas merasa??? hahaha...=)

ZACK ENTRY said...

gempak la dah ada BE, nanti boleh la belanja kat TS nanti..=P

zaMir said...

@ZACK ENTRY
errkkk..
xde duit la....hehe..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat