Thursday, February 24, 2011

Asyik tukar je...

asssalamualaikum semua...


apa yang aku asyik tukar semenjak dua menjak nih?? aku tiba-tiba ter'rajin tukar header pulak dah..hahaha...bukan apa...aku nih jenis yang cepat bosan dengan sesuatu benda...tapi blogging nih aku tak pernah rasa bosan ok!!! hahaha...=P


ok..kali ni punya entry aku tak publish guna Windows Live Writer..haha..sebab aku pakai laptop kakak aku 2 3 hari nih...malas nak install aku punya blog kat laptop dia...so, takde la smiley2 yang cute untuk 2 3 hari nih...hehehe...=P

22 kata-kata blogger:

taufiq helios said...

mcm buklan gambo ko ju tuh Z...haha!

taufiq helios said...

muahaha...aku nampak gmbo ko dlm header tuh lain Z

zaMir said...

@taufiq helios
eh...memang gmba aku la...kakak aku tukang snap...pinjam speck abg aku...Ray Ban tuuu...hahahah...=P

zaMir said...

@taufiq helios
ini time rambut aku panjang gila...=P

ZACK ENTRY said...

jangan pandang belakang, pandang depan..^^,

efa said...

rajin tukar header huhu

imah said...

org xde keje memang macam ko =P

SaYraH WonDerLanD said...

uish semarttt. Cantek. memang orang yang ambik pic ni lawa. Bukan orang dalam pic tu ok. Huuuuuuuuu..okey2 2-2 lawa. Gambar lawa orang dlm gambar pon lawa

Wan Ahmad Izudean said...

ikhlas:
-tak bepe smart.
-ko nampak gelap
-hidung besar+kemek

lame lagi best!

NUR AMALIANA said...

im tagging u utk join 1 contest..ni link nye...
http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/02/1st-give-away-contest-dari-wacanaku.html

jom la join

zaMir said...

@ZACK ENTRY
aku pandang depan la tu...haha..

zaMir said...

@efa
entah le..rasa rajin pulak

zaMir said...

@imah
errkk..aku busy ok!! Haha..

zaMir said...

@SaYraH WonDerLanD
ok...haha...2 2 ok..kan2??

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
ok din...thanks atas komen ko...aku puas hati sebab aku buat sendiri n aku x suka edit2 gmba yg ada muka sbb aku suka gmba muka nmpak natural...hehe...

zaMir said...

@NUR AMALIANA
ok...kalau ada masa nnt saya join ye...=P

eqbalzack said...

nice header...kalau dpt sharpkan lagi...hihi

zaMir said...

@eqbalzack
tq abg eq...saya akan try untuk sharpkan lagi nanti...nih sementara je...ada lagi yg baru nanti...hehe....dlam proses pembikinan...=p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi..nice

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
errkkk...hehe...tu speck 'curi' abg saya punya....Ray Ban..kakak ipar saya yg kasi...hehehe...nakal kan??...=P

Wan Gerrard said...

style gak header ni ^_^

zaMir said...

@Wan Gerrard
hahaha...style ke??? org lain kata biasa je.....=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat