Friday, February 25, 2011

Rindu kat dia sebenarnya...

Assalamualaikum semua...selamat pagi jumaat...


Aku rasa pelik sangat hari nih bila berpisah dengan laptop toshiba kesayangan aku tu...walaupun wireless dia kadang2 bengong sikit...aku tetap sayang dengan dia...aku terpaksa berpisah kejap dengan dia sebab aku yang pinta perpisahan tu...hahaha...aku yang gatal-gatal nak tukar dengan kakak aku kejap untuk 3 hari je...sebab esok aku akan ke Melaka untuk buat field work untuk subjek Hub. Etnik..hehee...jalan-jalan sekali la kiranya....aku akan bawak laptop comel kakak aku nih sebab ringan je...tak rasa macam bawak apa-apa dalam beg...hehehe....aku pun bakal beli jugak laptop macam nih nanti..senang nak gendong mana-mana....n sebenarnya ini netbook..tu yang ringan tu...=P..heheheh


hahaha...plastik pun tak cabut lagi...baru je beli sehari sebelum pergi Gathering SB kat Times Square ari tu..hehe...aku jugak yang tukang belikan..tapi bukan pakai duit aku la ye...duit dia....

20 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

comel mcm zamir..ha3

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

hehehe..ringan ke laptop ni..wahhh...best2

Silent Thinker said...

comel laptop tue~~

Wan Ahmad Izudean said...

rasa cam nak beli jugak...! hehe
gedik je...

arep_lockermonth said...

semard jerp!!

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
errkkk...netbook nih memang comel....

zaMir said...

@Tim Cik KupuKupu Ungu
hahaha...ha'ah..sebab netbook je..10 inch...

zaMir said...

@Silent Thinker
hehehe...cute2...=P

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
jom beli din!!! nnt teman aku g rembat sebijik...hahaha...=P

zaMir said...

@arep_lockermonth
apakah yg semard jerp tu???

TheChekJah said...

ala3.. sweetnye.. berpisah ngan laptop kesayangan... hehe...

Pembawa_Wacana said...

Bile tengok laptop..aku teringatkan laptop aku yg kene curik...huhu

zaMir said...

@TheChekJah
errkk..hahaha..walaupun dia dah bengong sket..tetap sayang kat dia..hehe...=P

zaMir said...

@Pembawa_Wacana
kena curik?? bila tu??

taufiq helios said...

pinjam lappy!!!!!

zaMir said...

@taufiq helios
sila rujuk polisi peminjaman...T & C applied....hahahah!!!

imah said...

sesuai untuk aku tu bro.. hijau sajo ^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sanagt ensem...cam tuannyer,patt lah tuannyer merindu,,hihi.jg diri tau zamir.

zaMir said...

@imah
imah mmg jiwa hijau...hahaha...=P

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
ok akak...thanks ye...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat