Friday, February 18, 2011

Blog aku diterjah oleh pengunjung DTS…

 

Hot smileassalamualaikum semua....Hot smile

huhuhu…hari ni nak kata busy, tak jugak…kelas pukul 11 am batal…yang pukul 2 pm pun batal…yang ada pukul 5 pm tadi je…huhuhu….

image

aku tak fikir panjang…aku terus cari library sekali lagi….hehehe…ingat!! aku bukan study!! tapi ada la sikit-sikit..sebab malam esok ada last paper untuk test…hehehe…aku layan Fb & blog nak dekat 2 jam lebih…lepas tu aku tengok la Nuffnang kejap..saja-saja..sebab blog aku tengah dipromosikan oleh DTS @ Mat Gebu tu…huhuhu…memang trafik jam je tadi….dalam masa 4 jam..aku punya UV tinggi je…seronok betul kena promote nih…senyum lebar la aku kan…Open-mouthed smile…keh3!!… selalunya aku punya Nuffnang akan tunjukkan yang referral link paling tinggi datang dari Dashborad follower je..tapi hari ni…lain dari yang lain….---->

image

http://tiffinbiru.blogspot.com/2011/02/mee-goreng-kerangpromot-blog-2-6.html

10 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

wahhhhhhh.. kelip2 mata

Sunah Mohammad said...

salam zamir~ fuhh! ramainye~

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
mata x berkelip...terbukak luas...hahaha...=P

zaMir said...

@Sunah Mohammad
betapa besarnya pengaruh blog DTS...hahaha...=P

arep_lockermonth said...

kalau aku cepat2 terjun keluar dari bas bila tahu kelas tade!haha

imah said...

pastu petang uh ko g makan roti canai kat fac ekonomi an an an ?? hahahah

zaMir said...

@arep_lockermonth
x buat ape2 kat bilik pun..

zaMir said...

@imah
pastu aku tengah sedut milo, ko pun ketuk meja aku..kan2??

CikAdilaMata4 (--O__O--) said...

waa...

zaMir said...

@CikAdilaMata4 (--O__O--)
ehh...tutup mulut tu..nnt lalat masuk...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat