Thursday, February 17, 2011

Blogger gila lepak library…!!!

Hot smileassalamualaikum semua…Hot smile

hahaha…aku dah gila lepak kat library sekarang nih….entah kenapa…aku bukannya study pun kat sana…apa yang aku buat sebenarnya??? sedang online Fb & blog…ada pulak mamat depan aku nih snap gambar…hahaha….*aku yang suruh sebenarnya…*…gila betol!!! orang kat keliling aku semuanya sibuk belek-belek buku…aku je yang duk lincah takan-tekan keyboard tadi…Computer

DSC01708[1]tapi tak tau la…sem nih aku tiba-tiba ter-rajin “check in” kat library..sebab dulu aku duk kuat bahan member-member aku yang memang kaki ‘tidur’ kat library nih…ye la…time final exam..masing-masing duk “check in” kat library tu..aku je yang duk sibuk study kat bilik…hehehe…aku nih x suka study dalam keadaan sunyi sepi…kalau nak study kat library, aku akan bawak earphone….nanti aku dengar bunyi pelik-pelik yang seram bila sunyi-sunyi nih…kawan-kawan, aku normal kan??Thumbs upDSC01707[1]aku akan online kat library bila aku bawak laptop pergi kuliah je….hahaha…sebab aku memang x boleh lepas laptop tu…tu la aku dah pasang niat nak beli netbook je…senang nak gendong mana-mana, kan3??? betul x??

48 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

stdy kat bilik best.. xde org gangu

Cik Embun said...

cam kenai jaa library....
baru tadi pasang niat nak p library..
tp tkubur pas tersesat jalan... kih3~
*ayat budak mlas..

Nizam said...

ke toilet bawak tak laptop? hehhee...:P

logorithm said...

Bertaubat lah... hahaha...

Nour Akmal said...

sy time dah nak final exam br la nmpk muka kat library ni..huhu...=)
kalau tak..tak de nye la..

Ayuni said...

best aper lepak library, aman je...

bun said...

hahahha,rajin2kan lah diri study yep

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
yup IR...nak cari makan pun senang..haha..nak tidur, terus je landing...

cik hanym said...

haaha..byasenye..
foreigner yg slalu lepak lib an?
haha,,tape2,, bguih naa ampa !

zaMir said...

@Cik Embun
kenal ke library nih?? dia tggal kat mne?? hahahha...gurau je..hehe...ni library UPM...nama dia Perpustakaan Sultan Abdul Samad...=P

zaMir said...

@Nizam
kalau diizinkan..nak try jugak...unik sket kan update blog dlam toilet..errkkk...hahaha...=P

zaMir said...

@logorithm
errkkk...baik tuan....saya mintak maap atas kesalahan saya lepak di library terlalu lame...huhuhu...=P

zaMir said...

@Nour Akmal
haha..saya pulak terbalik...bila nak exa, study kat bilik jer...hehehe...=P

zaMir said...

@Ayuni
best2!! tapi bila dah nak exam..penuh pulak dah...tension betullll.=P

zaMir said...

@bun
haha..sekarang je rajin..pas nih dah x rajin dah..=P

zaMir said...

@cik hanym
nih lepak kat ground floor...memang ramai foreigner kat bawah nih...

padlie said...

bagus la.. rajin ke library..
saya dulu leh bilang ngan jari...

zaMir said...

@padlie
hahaha...rajin la kot...nih pun bila rasa nak pergi je..

niesz said...

lappy niesz rosak..bile la nk repair..huhu..

zaMir said...

@niesz
repair...jangan tak repair...hehehe...=P

janna said...

wuu... main camp punya lib ek?? heheheh... penah pegy time 1st year ja.. den da x pegy2 lagy..hehehh..

p/s : study jgn x study~

zaMir said...

@janna
yup...knape dah x gi?? duk kat luar ke???

janna said...

x la..duk kt k17~
heheheh....transport x da..heheh..

zaMir said...

@janna
laaaa....same la...hahaha...=P

janna said...

lou nek bas slalu pacik bas ckp " bdak kecik x bley nek bas" hahahahh

zaMir said...

@janna
hahaha...amek course pe?? kat fac. mne...prubatan or vet???

janna said...

biomedic ja..heheheh...FPSk.. "saya bkn cik dokter ya" (^^-

zaMir said...

@janna
owh...ok2...1st year?? 2nd year?? 3rd year?? final year??

janna said...

cm interbiu~ heheh.. 3rd year suda.. 21 taon 20 hari~ hehehe..

zaMir said...

@janna
hahaha...saya baru 1st year la...segan kot...senior rupanya...huhuhu

janna said...

hahaha...loh.. x da segan2... senior junior sma ja.. ( segan gak sbenrnya.)..

alaaa.. umo 21 bru la.. muda g.. blo tua..hahah

Wan Ahmad Izudean said...

muka xleh blah!
tak senyum langsung kot!

zaMir said...

@janna
hahaha...

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
grrr....hahaha....dah kate tgh study...xkan nak tergedik-gedik nak senyum pulak...hahhaa...=P

Ujang9897 said...

mesti ramai lecture syg kau kalau baca ni..hehe

zaMir said...

@Ujang9897
ceeiiiittt!!!!...xde maknenye....=P

eqbalzack said...

abg eq hari2 dok library...dok office sejukk....library suam2 kuku je...hehe

zaMir said...

@eqbalzack
abg eq slalu lepak library fakulti kan...?? saya lepak library kat main campus je...library kat fakulti baru tu saya belum terjah lagi...hehe...=P

ntah la...sem nih saya makin rajin pulak jejak kaki kat library tu...entah kenapa....=D

Sunah Mohammad said...

salam zamir~

tu dia.......haha~

memang gitu~ akak dulu pun time nak exam jek baru masuk library..:D

zaMir said...

@Sunah Mohammad
hehehe..bukan study pun kat library tu...online je...huhuhu...=P

TheChekJah said...

tak boleh la study kat library.. sejuk.. rasa macam kat london je tau..(eceh mcm la penah g london tu) nanti tangan jah tak boleh menulis.. hehe... ayat malas nak g library.. tp kalau belajo kat bilik best, boleh memekak bersama kakak bilik ni,, hehe...

Fiza said...

awak lepak kat library..tp fiza kerja kat library....hehehe.....

zaMir said...

@TheChekJah
kalau sejuk, mmg sejuk gila...kalau panas...mmg x hengat punya....

zaMir said...

@Fiza
hohohoh...saya x suka keje mghadap buku byk2...kalau study tu..cari tmpat yg xde buku byk2...nnt stress jdnya...hahahah

man yusoef said...

ko mmg rajin la zamir...bagus budak zamir ni..hehe

zaMir said...

@man yusoef
grr....ko nih...saje je nak jatuhkan moral aku...huhuhu...=p

MIA said...

rajin lepak library ;)

zaMir said...

@MIA
haha..rajin kot...errkkk...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat