Friday, February 18, 2011

Blogger nih dah habis test...oh yeah!!!

Hot smileassalamualaikum semua…Hot smile

hahaha…aku dah merdeka untuk sementara waktu…hehehe….no more test in this month…but…alamak!! rabu ni ada presentation Kenegaraan Malaysia la…aku punya group present tentang DEB & MEB…huhuhu…setakat nih dah 50% kerja dah siap…oh yeah!! minggu depan aku kena pergi Melaka…hehe…nih pulak untuk assignment Hubungan Etnik…nih group lain pulak…group aku buat tentang kehidupan masyarakat Baba & Nyonya…hehehe…

ok..nih kerja gila aku sebelum start test yang terakhir aku tadi..hahaha…sempat lagi tu…nasib baik lecturer tu tak perasan tadi..hahaha…

DSC01721[1]

yang aku terkejut tadi time test tu…phone aku tiba-tiba vibrate kat dalam poket…adusss..siapa pulak yang sms nih…nasib baik aku dah set Silent mode sebelum test tadi…lepas je selesai test…aku tengok kat phone…rupanya si TAUFIQ HELIOS yang sms…grrrr,…huhuhu..kalau aku tak Silent phone nih…confirm satu hall tu dengar message alert aku yang berbunyi lagu Paramore – The Only Exception..hahaha…

22 kata-kata blogger:

taufiq helios said...

haha..kalau ko xsilent mesti best kan???? grrr...sape suh ko silent? haha

zaMir said...

@taufiq helios
kan aku dah kata..aku nih alert...heheh...selalu Silent phone ikut tempat..kat kuliah, tiap2 hari aku silent...so, ko xleh la nak kaco aku...hahaha...=P

ajiem said...

perggghhh..x aci ar nie bro..
aku bru nk mula exam...mmmm.. hee..

zaMir said...

@ajiem
eh...ni bukan exam...nnt awal mei ade lg..tu baru grand punya...final EXAM....huhuhu...=P

ajiem said...

tu mid term kn.. aku pun nk mid term jgk mggu dpn nie..heee..

zaMir said...

@ajiem
hahaha...takpe2...gud luck bro...

NUR AMALIANA said...

wah!! bestnye test dah abis...jeles ni....hehehehe..ape2 pun gud luck in your study k

zaMir said...

@NUR AMALIANA
thanks amaliana...huhuhu..pening kepala dibuatnya...nih baru test..belum lagi final exam..huhuhu....=P

yoi said...

Whoa.... Dah habis. Still got another test. =.= eh, ko pon amek etnik? Tah2 ade terjumpa kat dkap tu, hehhe

arep_lockermonth said...

aku selalu set silent!risau kalau2 dalam kelas ade yg mesej or call!pastuh bila dah keluar kelas lupe nak tur mode tuh sume bebel2 kt aku sebab dorang call aku x jwab hehe:P ..anyway,,mesti lega kan test dah abes!!

zaMir said...

@yoi
eh...aku test etnik kat DKAP C3...hahah....ntah2 same grup..

zaMir said...

@arep_lockermonth
haha..mmg aku akan silentkan phone tu bila masuk kuliah n g majlis formal...itu 1 kemestian...

arep_lockermonth said...

zamir : tahu tape! wat malu je kalau hp kite bunyi time majlis!!

yoi said...

@zaMir sama group tu mmg xah. korg amek ngan dak cos kan? aku test kat D2. =)

zaMir said...

@arep_lockermonth
mmg msti silent...x boleh x silent....haha...=P

zaMir said...

@yoi
campur2 la dlam grup aku...sbb grup aku nih grup yg baru wujud lepas 2 minggu start kuliah...gara2 smp buat hal ari tu...=P

yoi said...

@zaMirhahha ko pon jd mangsa smp gak? perrgggh. ramai gila jd mangsa keadaan ni. aku xboleh pilih group. slambe je dia bg aku masuk group dgn dr yg garang. uuuwwaaa.

zaMir said...

@yoi
lect. aku sungguh relax...haha...tp assignment tu ktorang terkejar-kejar sket la...grup lain dah lame start...grup aku nih start mggu lepas..hahah

yoi said...

@zaMir errr. yg garang tu sub lain, kn etnik. kitorg nye lect dr um. bukan nye lect upm pon.

pergh.. satu klas then da test. mmg ah scorer abes

zaMir said...

@yoi
haha...best jugak tu....aku ih 2 kali kelas 3 jam...utk cover balik yg dah lepas2 tu...

Wan Ahmad Izudean said...

erm,yeyeye onlin.online

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
oit....datang la sini...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat