Saturday, February 19, 2011

KSP yang Sempoi:)

Open-mouthed smileAssalamualaikum semua...Open-mouthed smile

hahaa…KSP oh KSP…aku sebenarnya kenal si KSP nih sewaktu berkumpul kat KL Sentral beramai-ramai untuk pergi gathering Sahabat Blogger kat Times Square dulu tu…apa yang aku nak tergelak, KSP nih sebenarnya naik 1 train dengan aku sebelum sampai KL Sentral…yang aku ingat…mamat nih pegang phone E series time tu…pastu asyik dok usha2 aku…dalam hati aku cakap --->”aku kenal ko ke??”…aku buat-buat tak tau je…aku duduk..dia pulak berdiri sebelah aku je..hahaha….agak la…bila dah sampai KL Sentral..aku jumpa dengan Cik Bulat dulu..dia kata dia pakai baju kurung & tunggu depan mc D…hahha…memang senang la nak cam ko...lepas borak-borak segan dengan Cik Bulat…muncullah si mamat yang berdiri sebelah aku dalam train tadi a.k.a si KSP nih…pastu perkenalkan diri..nama kat Fb Kirin Selama Perak…hahaha..kelakar2…dia naik kat Setiawangsa rupanya…pastu time jalan-jalan tu si KSP tanya aku--->”umur ko brape tahun??” aku jawab…--->”tahun nih masuk 20 tahun..kenapa??” KSP ingat aku dah 25…hahaha….sorang lagi terkena….pelik la…muka aku nih nampak tua sangat ke??aku rasa kelakar pulak bila ada orang ingat aku nih dah 23++….padahal baru je 20…keh3….aku tergelak kejap…ok la…nih je aku nak cerita tentang KSP nih…

10 kata-kata blogger:

~Kirin Selama Perak~ said...

hahaha
semua kenangan 2
:)

Wan Ahmad Izudean said...

haha..
usha? tidak sesuai di disitu...hahahaahh
erm.lepas nie ko kena buat rambut korea baru nampak muda cam aku..
(bajet!)

iqbalhakimi said...

haha..mesti ko cuak kan org usha2 ko..xpe2..seronok dapat pengalaman macam tu.. =)

Ujang9897 said...

aku igt kau 30 dah..hahaha

zaMir said...

@~Kirin Selama Perak~
betul tu...haha...=P

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
korea...eeuuwww...aku geli la tgk orang melayu suka tiru style orang luar...pelik2 je..

zaMir said...

@iqbalhakimi
agak la...hahah....

zaMir said...

@Ujang9897
tipu x beragak la mamat nih....ko tu dah nak kahwin dah pun...huhuhu

logorithm said...

Ini segmen ker nih?

I nyer kenangan ngan KSP masa kat gathering tuh sekejap jer.

Selepas selesai sessi intro, I bergegas nak ke Low Yat carik handphone baru sebab handphone I rosak terjatuh malam sebelumnya. Masa nak chow tuh barulah I berselisih ngan KSP dan kitorang hanya mampu berbalas senyum kambing jer. Haha...

zaMir said...

@logorithm
yup...segmen KSP buat...tp dah tutup td..pukul 6 pm tutup...haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat