Tuesday, February 15, 2011

Ehem..ehem…laporan dari Putrajaya: lepak-lepak blogger..

 

assalamualaikum semua…Open-mouthed smile….pertama sekali, aku nak ucapkan salam maulidur rasul kepada semua yg beragama Islam…Winking smile

huhu…memang best la lepak-lepak tadi…aku rasa seronok dpat jumpa blogger-blogger lain…kalau kat gathering kat Times Square hari tu..aku senyap je…kali nih banyak pulak aku bercakap..hahaha…tanya macam-macam kat blogger-blogger lain pasal dunia blog nih…tanya BEN ASHAARI secara terus…macam-macam yang kami kongsi tadi…pasal trafik la…pasal nama blog la…url la…bagaimana orang boleh kenal kita melalui blog…n BEN ASHAARI bagitau yang dia dah beralih ke innity…hahaha…aku tak mampu nak tuka lagi..hahaa..innity nak blog yg trafik tinggi-tinggi je….aku tak ingat berapa UV dia nak…aku kena stay ngan nuffnang dulu..huhuhu…Rolling on the floor laughing..

atas nasihat BEN ASHAARI tadi…aku rasa nak tukar URL blog ni lah…sekali lagia ku ulang…URL…bukan nak beli domain sendiri ye…tak layak lagi rasanya…awal sangat tu…mungkin akan guna URL yang senang nak ingat…ada kena-mengena dengan nama aku…senang kan?? xyah susah-susah nak ingat…kan2?? aku nak tanya korang…ada siapa-siapa yang pernah tukar URL sebelum nih…ada apa-apa effect tak kat blog korang??? kongsi sikit…nak tau…banyak benda yang masih tak tau nih…pertolongan anda diperlukan….Nerd smile

nak baca pasal kisah lepak-lepak tadi??? baca kat sini---->

  1. http://www.benashaari.com/2011/02/ehem-sahabat-blogger-kami-di-sini.html
  2. http://www.benashaari.com/2011/02/perjumpaan-yang-berbaloi.html

6 kata-kata blogger:

Sunah Mohammad said...

salam zamir...

betul, kena bagi url yang mudah diingat..macam tu jugak kalau nak pilih nama domain nanti.. :)

tapi, kalau tukar url ni kena habaq satu dunia blog tau, kami kalau tak tengok ni tak tau la zamir da tukar..maka, klik3 nanti tak jumpa lak blog ni..huhu..

Salam Maulidur Rasul...

Sollu..Sollu..Sollu..

zaMir said...

@Sunah Mohammad
ok...beres2....nnt bila nak tuka...saya bgtau kat sape2 yg kat bloglist dia ade blog saya...=P

LolliPop duDe said...

pernah tukar URL. lepas tu habis link kat sidebar hilang. ngahaha!

Khairulazfar Saad said...

best nyew... kalau skrg tgh cuti sem bole join skali... korang xnk ajak hanis zalikha pulak ker lepak²?

zaMir said...

@LolliPop duDe
ade orang penah tuka...dia bgtau..ade setting yg patut kena tuka untuk dpatkan balik follower2 tu...=P

zaMir said...

@Khairulazfar Saad
erkk...hanis zalikha??haha...xyah la....wat susah2 je...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat