Monday, February 14, 2011

Tiada update untuk hari ni…

assalamualaikum semua….Open-mouthed smile

malas pulak rasanya nak update blog hari nih…sunyi je rasanya blog aku nih haru nih…maklum la…aku kena slow-slow sket….ada test lusa nih…kebetulan esok pulak cuti Maulidur Rasul…so, boleh la sambung study esok kan…haha…Don't tell anyone smile

ok la…malam nih aku join lepak-lepak blogger kat Presint 9, Putrajaya…nih gara-gara diajak oleh si Ujang n Faizal Fredley…hahaha….boleh tengok kat link ni...---> http://www.benashaari.com/2011/02/projek-kill-n-die.html Shifty

aku rasa best la pulak…haha…lagi pun esok kan cuti…apa salahnya aku guna peluang nih…kan2??…Smile with tongue out

ok lah…aku nak sambung tengok cerita Hantu Kak Limah Pulang ke Rumah jap…sikit je lagi tinggal nih….bye3….Nyah-Nyah

3 kata-kata blogger:

miaa spungen said...

dr ari tu lg nak tgok antu kaklimah tk sempat huhu

zaMir said...

@miaa spungen
haha...nih pun copy dari member...baru 1st time tgk...x sempat tgk kat wayang...

Solihin Zubir said...

amboih! sempak lg melepak.. haha..

salam maulidur rasul 1432H!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat