Tuesday, February 15, 2011

Input yang aku dapat semalam…

 

assalamualaikum semua…Shifty

hari ini ada gathering Sahabat Blogger kat Shah Alam…aku tak dapat nak kut serta sebab takut letih bila balik nanti…esok ada exam…nanti mengantuk pulak bila nak belajar malam nih…sori ye…walaupun si Kirin Selama Perak buat muka psycho semalam paksa aku pergi…hahahah…sorry banyak2…aku termakan dengan muka ko…hahaha…..Smile with tongue out

macam-macam aku dapat malam tadi sewaktu lepak-lepak bersama-sama blogger-blogger lain…ramai jugak otai-otai yang datang malam tadi…aku tak sangka jugak…ingatkan BEN ASHAARI sorang je…haha…rupanya ramai lagi…

Inilah yang aku dapat malam tadi :-

  • kalau nak tulis entri tu…jangan terlalu serius dalam penulisan…jangan kasi pembaca rasa marah…selit-selitkan sikit benda yang boleh buat pembaca ketawa…hahaha…
  • buat entri sekurang-kurangnya 5 entri sehari…setakat nih aku buat paling banyak ada 3 entri je kot…tengok mood n keadaan..
  • blog punya URL tu biar senang diingati n itu sebagai tademark kita…nama kat blog kalau boleh biar sama macam kat Fb, Twitter n apa-apa lagi la….*aku terfikir nak tukar URL…tapi orang kata nanti follower x jumpa kita..kalau tukar ke domain sendiri takda masalah…* tapi aku tak nak pakai domain sendiri lagi…sebab baru lagi n malas la..aku bukan seorang yang terlalu serius berblogging..hehe*
  • entri jangan panjang berjela-jela…nanti bosan bila orang datang baca..

banyak lagi la yang aku dapat, tapi aku tak rajin nak taip panjang-panjang…setakat ini saja ok…aku pun tengah berusaha nak ikut tips-tips kat atas nih…ni adalah gambar-gambar sewaktu lepak-lepak malam tadi….sumber---> www.shahazrin.com

blogger-blogger yang hadir malam tadi…

www.benashaari.comsyafikcoklat.blogspot.comazfar9897.blogspot.comwww.azrulhisham.comwww.faizalfredley.comwww.taufiqhelios.blogspot.comwww.khaizarien.comwww.BroFramestone.comwww.ninenov91.blogspot.com-www.kirinselamaperak.blogspot.comwww.ahmadhisham.comwww.kaif-amb.blogspot.comwww.thegarang.blogspot.comwww.joegrimjow.blogspot.comwww.amrafahan.blogspot.com

26 kata-kata blogger:

dayah SnoW Heuka said...

wahhh besnye kuar ngn blogger2.. giliran kite plak bile eak..

btw thnks 4 da tips

zakiah said...

cantek baju 13 tu :p

zaMir said...

@dayah SnoW Heuka
banyak jugak la..ade lagi yg x diselitkan dalam entry nih..haha....malas nak tapi panjang2...

zaMir said...

@zakiah
nak promote kolej korang la...hahaha!!!

niesz said...

lorh..xtau plak ade gathering kat s.alam ni..huhu..rugi2..xdpt join..ehe..

jom bc cni:sabtu+ahad+isnin

Wan Ahmad Izudean said...

nak ikut lah lain kali..hehe

zaMir said...

@niesz
aikk...nape xtau?? kat SB dah kecoh2 dah semalam...

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
hahaha...ikut la...

Azham Vosovic said...

wah, ada byk informasi menarik di sinilah... da follow jugak hehehe

zaMir said...

@Azham Vosovic
trima kasih...=P

Qaseh dalia adelia said...

abg ben sentiasa dgn laptop hehe mabeles

zaMir said...

@Qaseh dalia adelia
mane boleh lepas mnde alah tu...mesti kena ade..hahaa...

arep_lockermonth said...

huhu :P nice info gak nih!

Qaseh ElyaNas said...

great tips hehehe sekurang2nya 5 entry sehari?? gulp@_@ nak kena improve la jawabnyer yer...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

slain dpt info..dpt gak mmber2 bru..

MIA said...

bestnya gathered ramai ramai ! ;)

zaMir said...

@Qaseh ElyaNas
agak sakit la nak perah2 idea baru...huhuhu...=P

zaMir said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)
betul tu...dah kenal dgn dorang sume nih time gathering kat TS ari tu...=P

zaMir said...

@MIA
memang best...tapi hari nih ade lagi kat s.alam...saya x join yg tu...ade exam esok...huhuhu

Solihin Zubir said...

kalau semua blogger buat 5 entry sehari, jenuh nk catch up.. heheh..

Solihin Zubir said...

kalau semua blogger buat 5 entry sehari, jenuh nk catch up.. heheh..

zaMir said...

@Solihin Zubir
entah le...buat mana yg mampu je...tak terkejar tu...terpulang la...=P

aliaa farhana said...

besh ny dpt tips dr yg pakar!! =)

zaMir said...

@aliaa farhana
tapi kami nih susah jugak nak ikut tips2 tu..kne slow2...huhuhu

eqbalzack said...

ada muka2 yg dikenali kat situ, ben & ujang..
**patut la bro.ben sms suruh turun sana..tapi tak dapat sebab badan dah penat sgt!

p/s: 5 entry sehari? adeii..tak dapat kot, nak siapkan paper conference pun mcm nak pecah kepala dibuatnya..hehe

zaMir said...

@eqbalzack
borak sakan la kat situ...kalau abg eq ade mesti lagi meriah punya...

p/s: hahaha...same la kita abg eq..saya skang byk buat autopost je....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat