Monday, February 28, 2011

Join Bloglist Ujang9897

Ujang??? sape la tak kenal dia nih…femes dengan entry2 yang santai & open…hahaha..terkenal jugak dengan no. 9897 dia tu…dah la ujang nih rajin benor kentut kat blog orang lain bila blogwalking…entah kenapa…dia puas kentut kot?? hahaha….ok la..aku memang suka singgah blog dia….aku tak pernah tak gelak bila singgah blog si Ujang nih..pape pun, insyaAllah 2 Mei nih aku datang ye…sebab aku dah habis exam time tu…hahahah….*sakan ko bergambar ye, Ujang!!!*

3 kata-kata blogger:

Jose Ramon Santana Vazquez said...

...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


COMPARTIENDO ILUSION
ZAMIR

CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...




ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

José
Ramón...

Ujang9897 said...

hahahah...siot..

aku dah masukkan dlm list,,

nikaviolet said...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

sudi2 lah jenguk je blog saya yea...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat