Saturday, February 19, 2011

Kenapa warna biru???

Open-mouthed smileassalamualaikum semua…Rolling on the floor laughing

korang selalu je kan guna Facebook, Formspring, Twitter, & macam-macam lagi la kan??hahaha…baru aku perasan benda alah nih….orang lain duk sibuk-sibuk layan laman sosial nih sampai tak terfikir pun kenapa kan?? ada yang berfikir jugak…tapi tak ramai…jom kita berfikir sejenak…renung-renungkan…hehehee….Winking smile …tapi rasanya mesti dah ada orang yang tahu sebab apa kan?? kalau tahu tu, konngsi-kongsi la ye…aku tengah dok fikir-fikir ape jawapan yang paling tepat nih…sebab ada orang tanya kat aku…aku pun tak tahu nak jawab apa…

P/S: aku tak mention nama MySpace kat atas sebab dia dah membosankan….huhuhu..setakat nih aku aktif dalam Facebook je…Twitter tu senyap je..malas nak masuk…aku tak pandai guna Twitter sebenarnya

26 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

biru itu ketenangan.. IR pon suka BIRU

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
lajunya komen...huhuhu...
betul..tenang rasenye..sejuk...dulu pernah gak minat kaler biru..sekarang beralih arah ke coklat pulak...sebab coklat jarang2 org minat....kan2??

yusra ! said...

http://yusakeiz.blogspot.com/2011/02/yes-dah-dapat-jawapan.html..
bace ni.. heee

zaMir said...

@yusra !
ok2..tapi ade byk lagi jawapan...taktau la mane 1 betul...ade jugak jwpan lain...

Dang Intan Duka said...

biru tu nampak tenang je bila kita sbg pengguna menggunakannya..

zaMir said...

@Dang Intan Duka
sejuk je rasenye...kan3??

ZACK ENTRY said...

sebab dekat komputer designer tu tak de warna lain(screen error) ada warna biru jer..^^,

zaMir said...

@ZACK ENTRY
ceeiittt...ade2 je ko nih...grrrr...huhuhu...=P

Wan Ahmad Izudean said...

suka kelabu!

diari hidup said...

biru itu menenangkan......

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
patut la kelabu je hidop ko...hahaahaha!!! gurau je...aku suke coklat!!!

zaMir said...

@diari hidup
betul tu...warna yang sejuk...

Ayuni said...

blue means artistic

zaMir said...

@Ayuni
yeah!! relaxing our mind...

MIA said...

blue is calm. ;)

yoi said...

sebab mark tu buta warna. =)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

biru mungkin sebabnya Warna Biru Adalah warna laut dan langit. Membawa maksud ketenangan. Warna yang sejuk, damai, sejahtera dan pasif di samping melambangkan keikhlasan.

zaMir said...

@MIA
terasa sejuk & tenang bila ade warne biru...=P

zaMir said...

@yoi
mark tu sempat belaja warna asas je...biru, merah n kuning je...hahaaha

zaMir said...

@Afzainizam
panjangnya huraian tu...takpe2..betul tu...hahah...=P

mira.una said...

mybe sbb biru nmpk kemas
kemas brgaye gitu
keh keh

fAiRy PrInCesS said...

biru itu cantik!

FasiHaH SupiaN said...

hahaha tak tahu guna twitter sgt gak.hehehe

zaMir said...

@mira.una
biru sejuk kot...hahaha...=P

zaMir said...

@fAiRy PrInCesS
sangat cantik...=P

zaMir said...

@FasiHaH SupiaN
ade tak blogger buat tutorial cara nak guna twitter?? nak jugak blaja nih...hahhaha...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat