Sunday, February 6, 2011

Makin seronok buat entry bila dah guna benda alah nih…

assalamualaikum semua…Sarcastic smile
sejak aku guna Windows Live Writer nih…makin senang n seronok buat post untuk kat blog nih…macam2 boleh letak kat post…contohnya macam Emoticon nih--->DevilRolling on the floor laughingAlienDog faceGoatRed roseMoneyHigh fivePeaceMobile phoneTurtleVampire batBroken heartBirthday cakeGift with a bowClock…n banyak lagi la…hehehe…kalau masukkan gambar dalam entry, boleh adjust size gambar tu ikut suke hati kita tau…kalau post cam biasa kat Blogger, dia dah tetapkan size gambar tu…susah nak kasi jelas…ade ‘Small’, ‘Large’, ‘Extra large’ n "’Original size’ je…kalau kat sini boleh drag mouse tu ikut size yg kita nak…huhuhu…..
korang boleh guna semua font yg ade dalam PC korang nih…---> blog blog blog blog blog blog blog blog blog blog blog blog blog
image
kalau korang nak rasa macam ape yg aku rase skang nih, x payah segan2kan diri untuk download Windows Live Writer 2011 nih….korang boleh rase keseronokan buat entry untuk blog korang sendiri…hehehe….selamat mencuba….!!! Winking smile



16 kata-kata blogger:

||aLeaSaRa|| said...

wah I like!tq 4 this info!dr semalam tak tau knpa blog jd jammed,malas betul nk byr hutang sesi kena tag mengetag ni he3...hrp guna ni lg laju lah update n3..tq ye..suka...suka..

zaMir said...

@||aLeaSaRa||
download la kat link tu...gud luck!!....=P

Shahazrin said...

nak cuba

zaMir said...

@Shahazrin
cuba...jgn x cuba...best2!!

Siti Fatimah Fuzz said...

anda da di tag..http://eimah2328.blogspot.com/2011/02/tag-session-25-random-facts-about-me.html

Miss Ran said...

kdt to you kalau jd la

Rozuan Ismail said...

ken try nih..byk plak smiley tuh ye..

zaMir said...

@Siti Fatimah Fuzz
nntkan jawapan saya...=P

zaMir said...

@Miss Ran
uikkss...kalau jd?? konfem jadi punya la...=P

zaMir said...

@Rozuan Ismail
banyak tu...senang je pkai nih...=)

Solihin Zubir said...

woah.. bley try test jugak ni.. heheh..

Adi Zhaf said...

jom try jom !!!

:: Jangan Kacau ::

zaMir said...

@Solihin Zubir
cuba try test...hahahah....=P

zaMir said...

@Adi Zhaf
cepat la try...senang je guna nih....=)

niesz said...

lps ni mesti semue entry penuh ngn muke comel2..ehe..

zaMir said...

@niesz
yup....kalau x dulu nmpak uke comel2 ade sket je...skang dah ade banyak...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat