Monday, February 7, 2011

huhuhu…sejuk mata memandang…=P

assalamualaikum semua…..=)
harap korang semua sihat pagi isnin nih….rmai student yg dah start kuliah balik hari nih….termasuklah aku….masih tercari-cari mood untuk study..huhuhu….sebenarnya aku nak citer sket pasal ikan yg aku bela kat kolej nih…hehehe….skang dah makin sedap mata aku memandang balang ikan nih…bukan ape…dah macam bela ikan dalam kolam depan rumah pulak dah…tapi aku suka…nak buat mcam mane….errkkk…
DSC01655
DSC01657
aku ‘curi’ pokok tu kat kolam ikan depan rumah pak cik aku time aku balik kampung ari tu…..hehehe…bukan curi….aku mintak le…..dia pun suruh ambik banyak2..sebab dah penuh kat dalam kolam dia…cepat sangat membiak….hehe…org dah kasi..aku ape lg…..ambik je la kan…tapi aku ambik sikit je…takmo lebih2…separuh aku bawak kat kolej..letak dalam balng nih…separuh lagi aku letak dalam balang yg lagi 1 kat tempat mak aku punya pokok orkid kat rumah…menumpang kat sebelah pokok orkid..hehehe…
mood study makin bertambah bila tengok balang nih dah makin ceria…hehehe…tapi mood buat kcoh kat Sahabat Blogger pun makin menjadi-jadi jugak….errkk..hehe…=P

18 kata-kata blogger:

cik yatt said...

pencinta haiwan la ko ni..bgus benor..

nazirulhazwan~ said...

beli akurium besar la bai, seksa ikan tu nak berenang, aku kurung ko dlm bilik ko nak??hahaah

imah said...

akku bela asyik mampos ja..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis suka ikan..sgt tenang tgk dia berenang2.

yana said...

sudah lama tak kulihat pokok cantik yang dalam air ue...
:)

zaMir said...

@cik yatt
errkkk...dorang pun makhluk jugak...

zaMir said...

@nazirulhazwan~
uiksss...ikan nih dah cukup selesa kat dalam tu...3 ekor je....balang tu muat...cute pulak tu...=P

zaMir said...

@imah
tangan ko nih...msti ade niat x bik...hehehe...=P

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
suke3....sume haiwan saya suka...=P

zaMir said...

@yana
skarang dah dpat tgk kan???

imah said...

agaknya la kot.. selalu aku sauk guna tangan kiri ja ^^?

zaMir said...

@imah
uikkss....hahaha....no comment!!....=P

Wan Ahmad Izudean said...

baru sampai pagi tadi zamir..
kejap je aku rasa pokok tu..
nanti mati..

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
aku tau..ko btolak mlam td kan??
pokok tu bleh tahan punya....aku letak bawah lampu....n selal bukak tingkap...huhuhu...=P

cik yatt said...

tau la..ak pon ske bntang gak..

zaMir said...

@cik yatt
ko ade bela pape x?? nak tgk??

niesz said...

nice nye tmpt tggl dorg..bersih je..ehe..

zaMir said...

@niesz
hehehe...saya lah tukang jaga dorang nih...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat